teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vellinge kommun

Vellinge kommun med sina ca 36 800 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se.

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning)

Vi vill veta vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare. Därför genomför vi både medarbetarundersökningar och medarbetarsamtal.

Nöjda medarbetare

Vartannat år görs en medarbetarundersökning. Medarbetarundersökningen görs för att ta reda på hur medarbetarna trivs och upplever arbetet när det gäller bland annat arbetsglädje och arbetsklimat, samarbete, hälsa, kompetens och utvecklingsmöjligheter. Undersökningen ger en bild av kommunen som arbetsgivare och vad som fungerar bra och mindre bra på arbetsplatserna. Undersökningen ger också förslag på förbättrings- och utvecklingsområden.

Medarbetarsamtal

Medarbetarsamtalet är en årlig och strukturerad dialog mellan chef och medarbetare. Samtalets fokus ligger på arbetsuppgifter, måluppfyllelse, arbetsmiljö och kompetensutveckling. Medarbetarsamtalet ingår i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Samtalet ska vara planerat, återkommande och utvecklande för verksamheten och för dig som medarbetare.

Både chef och medarbetare har ett ansvar att förbereda sig inför samtalet och även ett ansvar för samtalets innehåll och kvalité. Medarbetarsamtalet ska också leda fram till en individuell utvecklingsplan för varje medarbetare.

Bransch

Kommun

Anställda

1500

Huvudkontor

Vellinge

Adress

Norrevångsgatan 3, 235 36

Webbplats

language

Missa inga jobb från Vellinge kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor