teknikjobb.se

Thomas Concrete Group

Vi är specialisterna på betong

Vi började med en fabrik i Sverige 1955 …

… och har nu 38 fabriker (152 fabriker i Thomas Concrete Group och verksamhet i fem länder)

Allt startade 1955 då den svenske ingenjören och entreprenören Martin Thomas grundade företagets första betongfabrik i Karlstad.

Vi kan betong

Betongprodukter, kunskap och kompetens

Vi har alltid fokuserat på betong. Under våra 60 år i branschen har vi utvecklat en rad innovativa betongprodukter och lösningar. Vi levererar våra betongprodukter till olika projekt för bostäder, kommersiella byggnader och infrastruktur.

Teknisk kompetens

På vårt centrala laboratorium i Göteborg utför vi provning enligt stränga nationella och internationella standarder. Alla nationella dotterbolag har dessutom egna forsknings- och utvecklingscenter. Det ger oss förutsättningar för kontinuerlig teknisk utveckling, ständiga kvalitetsförbättringar samt förmåga att ta fram nya produkter.

Vi bryr oss - För oss är människorna och miljön viktigast

Säkerheten först

Säkerheten står alltid högst upp på vår dagordning. År 2016 uppdaterade vi reglerna för säkerhetskläder på alla våra fabriker. Det är numera ännu mer tydligt hur vi ska skydda oss på våra arbetsplatser och leverera produkter på ett säkert sätt till våra kunder.

Ett välmående Team

Vi bryr oss om våra medarbetares hälsa och välbefinnande. Vi kommer att bli bäst i branschen genom att skapa ett starkt Team Thomas.

Thomas Academy

Vi engagerar oss i våra anställdas personliga utveckling och ser till att hitta lämpliga utbildningsprogram för alla anställda. Vår kunskap och expertis gör oss till Specialisterna på betong.

Vi är ett engagerat team.

Vår kunskap och hårda arbete har gjort Team Thomas framgångsrikt och uppskattat av våra kunder.

Bransch

Tillverkning & Industri

Anställda

1300

Huvudkontor

Göteborg

Webbplats

language

Missa inga jobb från Thomas Concrete Group

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor