teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Thomas Betong AB

Betong, Prefab, Betongpumpning. Efter 60 år på marknaden är vi en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige. Genom att kombinera leverans av betong med våra prefab produkter och breda utbud av tjänster, kan vi säkerställa kompletta och effektiva lösningar för ditt byggprojekt.

Söker du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där du bidrar till byggandet av ett hållbart samhälle? Thomas Betongs framgång bygger på vår kompetens från ett engagerat team och vi söker alltid nya motiverade medarbetare.

Tveka inte att kontakta oss om Du vill investera i Din framtid tillsammans med Team Thomas!

Produktion Betong

Vår produktion av betong sker på totalt 38 fabriker runt om i Sverige. Arbetet är brett med en huvuduppgift att producera betong men inkluderar även ordermottagning, provtagning, service & underhåll och inte minst en ständig säkerställning av vår produktkvalitet. Vår produktionsprocess består av roller som Produktionschef, Ansvarig Driftledare och Processoperatör.

Pump

Som Pumpmaskinist möter du dagligen våra kunder! Ett mycket självständigt och varierande arbete med högra krav på initiativ- och samarbetsförmåga. Kompetensen du bygger upp blir bred med en stark koppling till produkt, transport, säkerhet och reparation/underhåll.
Pumpprocessen inkluderar roller som Pumpchef, Pumpsamordnare och Pumpmaskinist.

Försäljning

Våra säljare verkar inom lokala försäljningsområden och träffar både entreprenörer, privatpersoner, byggherrar, arkitekter och konstruktionsfirmor. Som säljare möter du befintliga och potentiella kunder med ett lösningsorienterat förhållningssätt och du representerar stolt Team Thomas.

Prefab

Thomas Betong affärsområde Prefab ansvarar för att utveckla, marknadsföra, sälja, projektera och tillverka plattbärlag och skalväggar. Tillverkningen sker i två fabriker, i Heby & Lane-Ryr. Affärsområdet drivs genom rollerna Affärsområdeschef, Fabrikschef, Fabrikspersonal, Projektchef, Konstruktionschef, Konstruktör & Projektör.

Staber

Thomas Betongs staber består av Ekonomi, IT, Inköp, KMA (Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö), Marknadskommunikation, Produktutveckling och HR. Här stöds och utvecklas vår affär och vi söker ofta nya talangfulla medarbetare.

Bransch

Tillverkning & Industri

Anställda

1300

Huvudkontor

Göteborg

Adress

Norrtullsgatan 6, 113 29

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Thomas Betong AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor