teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknikföretagens medlemsföretag står för en tredjedel av Sveriges export. Vi som jobbar här bidrar på olika sätt till att stärka Sveriges viktigaste företag.  Vill du vara med?

Vi ger teknikföretag muskler

Svenska teknikföretag utvecklar och producerar varor och tjänster i världsklass. Teknikföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för teknikindustrin. Vårt uppdrag är att ge medlemsföretagen bästa möjliga konkurrenskraft och främja teknik som gör världen bättre.

Här hittar du våra utannonserade tjänster och kan läsa mer om Teknikföretagens som arbetsgivare, vad du kan jobba med och intervjuer med ett par medarbetare hos oss.

”Vi är ett bra team som tillsammans ger medlemsföretagen brett och djupt stöd inom många områden.”

Carin Enhörning, affärsjurist 


Dina förmåner

För oss på Teknikföretagen är det självklart att arbetsliv, familj och fritidsintressen kan kombineras på ett bra sätt. Läs om några av förmånerna som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

Friskvårdsbidrag
Pilates, simning eller massage? Hitta din träningsform och använd vårt friskvårdsbidrag. På huvudkontoret i Stockholm finns även gym och lärarledda pass.

Hälsoundersökning
Vi erbjuder möjlighet att regelbundet gå på hälsoundersökning och få koll på hur kroppen mår.

Föräldralön
Vi erbjuder föräldralön som fyller ut Försäkringskassans föräldrapenning. Hur mycket du får beror på hur länge du har varit anställd.

Försäkringar och pension
Goda pensionsvillkor i enlighet med ITP-planen och pensionsrådgivning är två av våra förmåner. Som medarbetare omfattas du även av andra förmånliga försäkringar.

Äta bör man…
Huvudkontorets lunchrestaurang höjs till skyarna av medarbetarna. Här kan du äta en god lunch i en trevlig miljö. Du som inte arbetar i Stockholm får rikskort som kan användas på restauranger runt om i landet.  

Kulturföreningen
För att uppmuntra dig till en skön fritid, erbjuder Kulturföreningen en rad olika aktiviteter. Föreningen har till uppgift att stimulera intresset för konst, litteratur, musik, film och teater.

Centralt belägna kontor
Nej, det är inte en förmån men vardagen blir lite smidigare när jobbet ligger i stan. Alla våra kontor ligger centralt.

Finns det inga lediga tjänster eller om du inte hittar ditt drömjobb kan du i stället göra en generell intresseanmälan. Vi är alltid på jakt efter engagerade medarbetare som kan hjälpa medlemsföretagen.

Bransch

Bransch- och intresseorganisation

Anställda

90

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Storgatan 5, 114 44

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Teknikföretagen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor