teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor

Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor är en organisation som drivs av en klar och uttalad vision och verksamhetsidé, som går ut på att man vill ligga i framkant i den pedagogiska utvecklingen och bidra till att den svenska skolan i stort förbättras. Därför ger man stor pedagogisk frihet till medarbetarna, vars idéer bidrar till att driva verksamheten framåt, kompletterat med noggrann utvärdering och uppföljning. Elevernas uttalade och underförstådda behov, önskemål och förväntningar är vägledande för verksamheten.

Vi har byggt upp en kultur av att arbeta i team i en tvåspråkig miljö, där både svenska och engelska är arbetsspråk. Varje skola har en egen ledningsgrupp, vilket ger korta beslutsvägar och bidrar till en kreativ arbetsmiljö. Stiftelsen har lång erfarenhet av att tillämpa IT, såväl pedagogiskt som administrativt och tillhandahåller de system och tekniska verktyg, som våra lärare behöver i alla aspekter av sitt arbete.

Pedagogik

Skolorna arbetar gemensamt med pedagogisk utveckling, där lärarna förväntas ta en aktiv del i arbetet genom att ständigt skaffa sig ny kunskap om vad som är möjligt att uppnå och hur det kan genomföras. Våra lärare uppmuntras att utveckla undervisningen med den senaste forskningen som grund. Bredden på de program skolorna erbjuder skapar förutsättningar både för tvärvetenskapliga samarbeten och pedagogiska projekt inom respektive ämne. Om utvärderingarna är goda ska erfarenheterna spridas i organisationen. Stiftelsen ligger långt framme i användandet av digitala hjälpmedel, som ger nya möjligheter att individualisera och utveckla pedagogiken. Våra lärare har stora möjligheter att påverka utvecklingen av stiftelsens skolor.

Förmåner

Vi är måna om våra medarbetares hälsa och välbefinnande. Varje medarbetare har därför ett friskvårdsbidrag. Alla anställda disponerar en dator med tillhörande underhåll och service.

Arbetsmiljö

Vi är stolta över våra lärare som bidrar med sin professionalitet och sitt engagemang för att säkerställa att våra elever känner sig inkluderade och utmanade varje dag. Därför är det viktigt att vi som organisation erbjuder våra lärare en stimulerande och flexibel arbetsmiljö. Som lärare har du stor möjlighet att påverka din egen vardag. Våra personalutvärderingar visar att stiftelsen är mån om sina anställda, skapar utrymme för kollegialt lärande och pedagogiskt utvecklingsarbete.

Karriär

Förändringstakten på utbildningsområdet ställer höga krav på skolledare och lärare. Det är vår övertygelse att anställda som ges möjlighet att utvecklas i sitt arbete också får motivation och engagemang att delta i verksamhetens utveckling som helhet. Som lärare på stiftelsens skolor har du möjlighet att göra karriär som projektansvarig, förstelärare eller skolledare.

Vill du bli medarbetare på Viktor Rydberg?

Bransch

Skola

Anställda

200

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Frejgatan 30, 113 49

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor