teknikjobb.se

 

  Pöyry

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi tillhandahåller tjänster för kunder inom energibranschen och industrin över hela världen, samt lokalt på våra kärnmarknader. Vi levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Våra fokusområden är kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Pöyry har ett omfattande nätverk av lokalkontor med cirka 6 000 experter.

Pöyrys nettoförsäljning 2015 var 575 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki.

OM OSS

The connected company

Dagens globala megatrender formar vår vardag. De ger oss nya utmaningar och möjligheter på daglig basis och i ständigt ökande takt. Något som består, är samhällets behov av hållbara konsult- och ingenjörstjänster för att lösa stora frågor, såsom renare energiproduktion, förbättrade transportförbindelser och bio-ekonomi, allt eftersom vi anpassar oss till vår föränderliga värld.

Kunder vänder sig till Pöyry för tillförlitlig rådgivning och smarta lösningar som de kan lita på för att förverkliga sina projekt och affärsmål. Vi arbetar tillsammans med våra kunder och kopplar samman den skarpaste expertisen för att skapa unika koncept som övervinner komplexitet och levererar resultat.

Pöyry, som grundades 1958, är ett innovativt företag, som sysselsätter några av de mest kreativa hjärnorna inom våra branscher. Våra världsomspännande team av duktiga experter frodas av att lösa problem. Varje dag tillför de mervärde genom att kombinera djup branschkompetens med omfattande lokal erfarenhet.

Vi är Pöyry - "The connected company"

Arbeta på Pöyry

Vi på Pöyry är övertygade om att de bästa medarbetarna lockar till sig de bästa projekten och att de bästa projekten lockar till sig de bästa medarbetarna. Vi arbetar i en global miljö med fokus på våra kunders behov lokalt.

Vår verksamhet handlar om människor. Företagets framgång bygger på medarbetarnas professionalism, erfarenhet, engagemang och kunskap. Vi strävar alltid efter utmärkta resultat och vi är alltid inriktade på högsta möjliga kvalitet.

Vi har 6 000 experter verksamma på olika platser världen över och Pöyry finns representerade i samtliga världsdelar. Pöyry i Sverige arbetar med spännande kunder och projekt såväl i Sverige som i andra länder.

Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med en dynamisk miljö som erbjuder våra medarbetare möjligheter att utvecklas både personligt och professionellt. Vårt mål är att ständigt ha ledande kompetens på alla områden där vi är verksamma.

Bransch

Teknisk konsult inom Industriteknik

Anställda

478

Huvudkontor

Finland

Webbplats
Pöyry
Sociala medier

Pöyry i sociala medier

Missa inga jobb från Pöyry

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor