teknikjobb.se

 

  Optimera

Verksamheten

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder, med cirka 900 anställda, närmare 55 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. 

Som byggfackhandel har Optimera stort fokus på kvalitet, service och flexibilitet. Att ha de bästa medarbetarna är ett självklart delmål för Optimera för att kunna uppnå sin vision; att vara Sveriges bästa bygghandel för proffs. För detta behöver vi drivna och engagerade medarbetare, och erbjuder i gengäld mycket goda möjligheter att utvecklas i arbetet. 

Läs mer om Optimera som företag, vår historia och koncernen Saint-Gobain.

Optimeras kärnvärden

Personligt, tryggt och enkelt.

Detta är våra kärnvärden, som präglar allt vi gör. Framförallt beskriver de hur vi vill att vår kund upplever kontakten med oss, men samma kärnvärden gäller medarbetare emellan.

Personligt: Det absolut bästa med att arbeta på Optimera är den hjälp man kan få. Alla arbetar verkligen tillsammans som en "familj" och kommunikationen är på topp. - Jimmy Nielsen, Lagersäljare Hagby

Tryggt: Att vi har en gemenskap som skapar så otroligt mycket glädje på arbetsplatsen. Vi tar oss an olika utmaningar tillsammans och ingen är någonsin ensam i arbetet. - Rebecca Persson, Lagerledare Länna

Enkelt: "Enkelt" innebär för mig som anställd att det alltid finns ett bra svar på de flesta frågor runt hörnet. Var man än vänder sig i organsiationen så får man stöd och det är enkelt att trivas på Optimera. - Henric Ekewald, Enhetschef Hässleholm

Vi hjälper dig att lyckas!

Detta är Optimeras mission. Vi vill hjälpa våra kunder att lyckas med sina byggen, sitt företagande och sina egna kundrelationer. För att omsätta detta i verklighet måste vi även internt främja en kultur som stödjer missionen:

  • Med en coachande ledarskapskultur når vi längre tillsammans och växer som individer.

  • Hos oss är en naturlig laganda en viktig faktor, vi ställer upp för varandra för att det gynnar alla.

  • Vi arbetar proaktivt med att ta hand om våra medarbetare, med bland annat arbetsmiljöarbete, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

  • Ett hållbart och inkluderande arbetssätt är centralt för oss – en lösning är bara en lösning om den fungerar för alla i kedjan; ekonomiskt, socialt och ekologiskt.

Bransch

Virke & Byggmaterial, Partihandel

Anställda

800

Huvudkontor

Malmö

Sociala medier

Lediga jobb från Optimera

Butikssäljare/godsmottagning till Optimera Vara

Vara - 7 dagar kvar

Läs mer

Lagerledare till Optimera Linköping

Linköping - 5 dagar kvar

Läs mer

Lagerledare till Optimera Tranås

Tranås - 9 dagar kvar

Läs mer

Hantverkare till Munktorps Träförädling i Klågerup

Svedala - 9 dagar kvar

Läs mer

Semestervikarier till Optimera Emmaboda/Färjestaden/Kalmar

86 dagar kvar

Läs mer

Optimera i sociala medier

Missa inga jobb från Optimera

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor