teknikjobb.se

 

  Nynas AB

Om du har ett magiskt ämne som kan lösa upp, rena, smörja, kyla, isolera, binda och skydda – varför vill du bränna upp det?

Nynas är ett annorlunda oljebolag. Vi samarbetar med våra kunder och drar nytta av oljans hela potential för att hjälpa till att skapa värdefulla tillämpningar för våra kunder och för samhället i stort. Vart du än tittar ser du produkter och tjänster som är tillverkade av – eller med hjälp av – Nynas nafteniska produkter och bitumen.

Vi har gjort det till vår uppgift att frigöra oljans potential och bidra med värde till våra kunder världen över.Vi är alla olika som individer, med olika mål, förhoppningar och ambitioner. På Nynas uppmuntrar vi dessa skillnader.

Vi är alla olika som individer, med olika mål, förhoppningar och ambitioner. På Nynas uppmuntrar vi dessa skillnader.

Men vi välkomnar även det som för oss samman – delade värderingar som har hjälpt Nynas att bli vad det är idag. Det är därför en anställning på Nynas innebär att arbeta enligt våra tre kärnvärderingar: Dedication, Cooperation och Proactivity.

Att vara dedikerad betyder att göra sitt bästa i varje situation och att ta ansvar för kunder, kollegor och sammhället i stort. Nynas medarbetare kompromissar aldrig om säkerhet, hälsa, miljö eller kvalitet.

Att vara samarbetsvillig innebär att arbeta tillsammans för ömsesidig tillit och support, vilket skapar en företagskultur som uppmuntrar gränsöverskridande och tvärfunktionella möten, arbetsrotation och utbildning.

Att vara proaktiv innefattar att tänka framåt, vara öppen för nya idéer och ständigt söka nya lösningar och möjligheter så att Nynas kan fortsätta att ligga i framkant av utvecklingen.Nynas är ett specialoljebolag. Vårt fokus är på de många applikationer som olja kan användas till förutom bränsle.

Vårt jobb är att få ut så mycket prestanda som möjligt ur en ändlig resurs. Till skillnad från bränsle, som förbrukas direkt när det används, kan våra lösningar i många fall användas i flera årtionden innan de återanvänds.

Vårt jobb tar oss över hela världen, till kunder på alla kontinenter. Om du är redo för ett globalt äventyr har du kommit till rätt plats.

Lär dig mer om raffinaderiet med vår virtuella rundvandring!

Bransch

Petroleumraffinering

Anställda

500

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Lediga jobb från Nynas AB

SUPER INTENDENT ELECTRICAL SYSTEM TO NYNAS REFINERY MANUFACTURING, SWEDEN

Nynäshamn - 8 dagar kvar

Läs mer

INSTRUMENTTEKNIKER / INSTRUMENT TECHNICIAN TILL NYNAS AB

Nynäshamn - 19 dagar kvar

Läs mer

INSTRUMENTTEKNIKER / INSTRUMENT TECHNICIAN TILL NYNAS AB

Nynäshamn - 23 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Cyril

Raffinaderichef

Moa

Projektledare inom Process Technology

Rena

Sales Representative

Enligt Cyril är Nynas en utmärkt miljö för tillväxt. "Jag har många idéer om hur jag kan utveckla organisation och medarbetare inom mitt ansvarsområde." "Det faktum att vi bara är 1 personer här betyder att varje medarbetare får en nyckelroll för företagets framtid", säger Cyril.

Det bästa av två världar! Sedan 2015, är Moa projektledare inom Process Technology på raffinaderiet i Nynäshamn. “Det jag tycker bäst om i min roll är att jag sitter mellan forskningen och verkligheten och får ta del av båda världarna.”

Positiv företagskultur! ”Det sägs ju att det är människorna som sätter kulturen och atmosfären hos ett företag, och avgör om du stannar eller inte. Jag är mycket tacksam över att ha så många fantastiska kollegor världen över som lever upp till Nynas värderingar – samarbete, proaktivitet och engagemang!”, förklarar Rena.

Nynas AB i sociala medier

Missa inga jobb från Nynas AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor