teknikjobb.se

MTA Bygg & Anläggning AB

En av Sveriges bästa arbetsplatser 6 år i rad 2014-2019!

Vi har sedan verksamhetsstarten 2010 målmedvetet arbetat för att skapa en attraktiv arbetsmiljö och positiv företagskultur med övertygelsen om att arbetsglädje ger kostnadseffektivitet och lönsamhet.

Personalen är vår viktigaste tillgång och utmärkelserna från Great Place to Work® är ett kvitto på att vi är en riktigt bra och attraktiv arbetsgivare.

Vi är ett lokalt bygg- och anläggningsföretag i Halmstad, Varberg och Helsingborg med verksamhet i hela Halland och Skåne.

MTA startade sin verksamhet i april 2010 efter att de tre delägarna på eget initiativ lämnat sina tidigare anställningar i ett av Sveriges större byggföretag. Möjligheten att från grunden få skapa ett eget företag med en ny företagskultur, enkla och snabba beslutsvägar samt ett utpräglat entreprenörskap med kunden i fokus var huvudanledningen till uppstarten. Målsättningen för MTA var redan från start att på kort tid bli en av de större aktörernas på den halländska byggmarknaden. 2013 utökades verksamheten med en avdelning i Varberg och två år senare togs steget in i den Skånska marknaden genom etablering i Helsingborg. Vår verksamhet har växt till att sysselsätta ca 300 st medarbetare med mycket hög kompetens och ett engagemang utöver det vanliga i branschen. MTA är det lokala företaget med korta beslutsvägar och fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer. Prova att samarbeta med oss. Vi är allt det vi säger oss vara.

Detta får du hos oss.

 • Bästa Arbetsredskapen
  Vi erbjuder våra anställda de bästa arbetsredskapen och arbetskläderna på marknaden och tillhandahåller alla hjälpmedel som krävs för att ett säkert och olycksfritt byggande skall uppnås.

 • Friskvård
  För att våra anställda skall hålla sig friska har vi valt att erbjuda kostnadsfri träning, företagshälsovård och möjlighet till massage och kiropraktor vid behov. Gemensamma träningspass några gånger om året samt deltagande i Stafettvasan är populära aktiviteter.

 • Arbetsglädje och Trivsel
  Vår fokus på trivsel och arbetsglädje innebär att vi ständigt försöker hålla denna låga brinnnande genom att hitta på trevliga och inspirerande saker tillsammans. Fester, aktiviteter och den årliga personalresan är alla riktiga höjdpunkter som svetsar oss samman.

 • En sund företagskultur
  Vi har fem år i rad, erhålligt utmärkelsen som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser.


För oss är detta ett kvitto på att att vi jobbar med rätt saker i verksamheten och att vi gör det vi lovar.

Bransch

Byggverksamhet

Anställda

200

Huvudkontor

Halmstad

Adress

Industrivägen 8, 302 41 Halmstad

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från MTA Bygg & Anläggning AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor