teknikjobb.se

LKAB

Vi är en världsledande gruv- och mineralkoncern med många möjligheter. Vi är en samhällsbyggare, produktutvecklare och en drivkraft för växande välstånd. Alla våra framgångar skapas av vår viktigaste resurs – engagerade medarbetare som trivs och utvecklas tillsammans. Vill du ha ett spännande jobb och en viktig roll för en hållbar framtid? Kom och jobba hos oss!

Vi förser världen med viktiga resurser – idag och imorgon

Är du initiativrik och nyfiken och vill bli en del av kedjan som bygger en mer hållbar värld? LKAB:s resa började med järnmalm i Malmfältens gruvor men slutar inte där. Våra mineraler och vår unika kompetens kommer att vara morgondagens globala resurser. Vårt mål är att vara den mest hållbara gruv- och mineralkoncernen i världen. Vi ska använda vår mångfald av kunskaper och erfarenheter – och fortsätta satsa på innovation för att utveckla såväl medarbetare som ny teknik. Med starka partnerskap och drygt 4000 medarbetare i flera länder har vi både styrkan och storleken som krävs för att lyckas.

Du är hjärtat i vår kultur

Tycker du också att det behövs ett stort hjärta i det du gör? Hos oss bidrar du till vår gemensamma kultur, som är vårt hjärta. Vi är ett LKAB och oavsett roll och vem du är som person hjälps vi åt och stöttar varandra. Vi drivs av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.

Förtroende och frihet att utveckla och utvecklas

Vill du bli del i en spännande värld som hela tiden förändras och utvecklas? I våra gruvor och förädlingsverk jobbar vi med teknik i världsklass. Vår verksamhet innefattar allt från bergarbete och forskning till samhällsomvandling, och du hittar oss i flera länder. Hos oss kan din drivkraft ta dig till många olika roller och befattningar. Vi stöttar dig på vägen.

Bransch

Gruvdrifts

Anställda

4300

Huvudkontor

Luleå

Adress

Varvsgatan 45, 971 28

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från LKAB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor