teknikjobb.se

Lexher AB

Kompetens som grund

Vi är ett konsultbolag där kompetensutveckling alltid står i centrum. Nu med eget högteknologiskt utbildningscenter med egen labmiljö mitt i Kista, med både egna utbildningar och utbildningar från Red Hat.

Vi vill attrahera högkompetenta medarbetare genom en tydlig teknisk inriktning och fokus på ständig kompetensutveckling, och attrahera kunder genom att tillföra denna kärnkompetens till deras verksamhet.

Vårt mål är att bli bättre på Red Hat än Red Hat, och fungera som en kompetensfabrik för Red Hat-kompetens och -färdigheter som bygger effektiva konsulter för nutidens och framtidens marknad. Vill du vara med i vårt ambitiösa och härliga team? Läs mer om vilka tjänster vi söker eller skicka oss en intresseanmälan.

Lexhers historia

Lexher startades 2007 med en idé om att förse svenska hem med IT Support on-demand. Parallellt erbjöd bolaget utbildningar i hur man effektivt löser tekniska frågor över telefon via egenutvecklat utbildningsprogram.

Idag har bolaget utvecklats till en konsultverksamhet där kompetensutveckling alltid står i centrum. Nu med eget högteknologiskt utbildningscenter med egen labmiljö mitt i Kista, med både egna utbildningar och utbildningar från Red Hat.

Bransch

Dataprogrammering

Anställda

40

Huvudkontor

Kista

Adress

Isafjordsgatan 15, 164 40

Webbplats

language

Missa inga jobb från Lexher AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor