teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lernia AB

Det är inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag som gör att medarbetare söker sig till oss. Visst har vi attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Men hos Lernia bidrar du också till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och känna sig behövda och företag kan växa och blomstra.

Allting hänger ihop. Utbildning, tillväxt, ett fungerande näringsliv och offentlig sektor, integration, möjligheten att försörja sig, möjligheten att få jobb efter en uppsägning, rätt kompetens på rätt plats. Möjligheten att växa, som individ eller som organisation. Vi på Lernia är med och skapar ett hållbart samhälle. Det är vårt uppdrag. Så visst är det meningsfullt att få arbeta på ett ställe som gör så stor skillnad? Välkommen att forma framtiden med oss!

Att arbeta med Lernias vuxen- och arbetsmarknadsutbildningar

Målet med Lernias utbildningar är att deltagarna ska få rätt kompetens som leder till jobb. På Lernia är du som lärare delaktig i deltagarnas utveckling och i att forma deras framtid. De arbetsmarknadsutbildningar som vi erbjuder är anpassade efter behoven på arbetsmarknaden. Det ska helt enkelt bli lättare för företag att rekrytera medarbetare med rätt yrkeskompetens och erfarenhet. Förutom yrkesutbildningar erbjuder vi ämnesteoretiska utbildningar och matchning mot jobb och praktik.

Lernias vuxenutbildningar riktar sig till vuxna som vill studera. Lernia erbjuder utbildningar på gymnasie- och grundläggande nivå, Svenska för invandrare samt teoretiska kurser för dem som behöver komplettera betyg inom till exempel svenska, engelska och matematik. Vi har ett brett utbud av yrkesutbildningar för dem som vill lära sig ett nytt jobb inom till exempel restaurang, fordonsteknik, vård och omsorg eller VVS-montör.

Lernia har erbjudit utbildningar sedan 1950-talet. Det gör att vi har stor erfarenhet och kunskap om hur en bra utbildning ser ut. För att varje deltagare ska få ut det mesta av sin utbildning behöver vi bra lärare och bra praktikplatser. Vi jobbar hela tiden med att uppdatera utbildningarnas innehåll och vårt kontaktnät med företag och branschorganisationer. Vi är också måna om att erbjuda dig, som väljer att jobba som lärare hos oss, en bra arbetsplats med möjligheter till stort eget ansvar och personlig utveckling.

Vi är pålitliga, affärsmässiga lika och unika.

Lernia är ett värderingsstyrt företag. Våra värderingar talar om hur vi ska förhålla oss till varandra – inom Lernia och gentemot deltagare, kunder och andra samarbetspartners. Oavsett vilken del av Lernia vi jobbar inom, och var i landet vi befinner oss, delar vi samma värderingar. Det hjälper oss att vara konkurrenskraftiga, stabila och lönsamma - nu och i framtiden.

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration.

Bransch

Arbetsmarknadsutbildning

Anställda

4600

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Anders Personsgatan 18, 402 78

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Leyla Jamei

Konsultchef

Martin Nordling

Key account manager

Ina Tzacheva

Lärare

Missa inga jobb från Lernia AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor