teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärarförbundet

Hur är det att arbeta på Sveriges största lärarfack? Några medarbetare på Lärarförbundets kansli berättar här om varför de valt att jobba på Lärarförbundet. Välkommen du också att söka dig till oss!

På Lärarförbundets kansli arbetar 270 medarbetare. Verksamheten leds av en kanslichef och en ledningsgrupp bestående av biträdande kanslichef, personalchef, utvecklingschef, förhandlingschef, avdelningschef för yrke och villkor, kommunikationschef, chefredaktör och avdelningschef för regionala avdelningen.

Många bra förmåner
Givetvis har vi ett av riktigt bra kollektivavtal med tjänstepension. Som anställd kan du vara med i vår konstförening Segelduken som ordnar konstvisningar och årliga utlottningar av konstverk, och vår idrottsförening Tresteget som anordnar till exempel löpartävlingar.

Om du söker jobb i Stockholm erbjuder vi dig fina lokaler på Stora Essingen. Här kan du luncha till subventionerade priser i vår trevliga lunchrestaurang med utsikt över Mälaren. Vi erbjuder naprapat till subventionerat pris, möjlighet att låna cykel och tillgång till Lärarförbundets eget gym.

Vill du jobba med ge världens viktigaste yrke bättre villkor och förutsättningar?

Att jobba på Lärarförbundet innebär att arbeta med Sveriges mest diskuterade fråga. 

Skolan är en fråga avgörande för Sveriges framtid. Vi brukar säga att allt börjar med bra lärare. Och lärare ska ha bra löner och bra villkor. Oavsett vad du jobbar med på Lärarförbundet är det en arbetsplats för en dynamisk yrkesutveckling. Gillar du tempo, utmaningar och att jobba med positiva och duktiga människor, då är Lärarförbundet arbetsplatsen för dig.

Vi är stolta över att vi 2016 vann Guldnappen och därmed utsågs till Sveriges bästa arbetsgivare för småbarnsföräldrar. Vi är också stolta över resultatet från vår senaste medarbetarundersökning. Den visade att hos oss är ledarskapet bra, stämningen god och medarbetarna upplever att de arbetar mot tydligt uppställda mål.

Lärarförbundets kansli består av Lärarnas hus på Stora Essingen i Stockholm och nio regionala kontor runt om i landet. 

Vi erbjuder självfallet friskvårdsbidrag.

Bransch

Fackförbund

Anställda

270

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Segelbåtsvägen 15, 112 64

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Lärarförbundet

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor