teknikjobb.se

 

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar som ger mervärde över byggnadens hela livscykel.

Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow®. Tillsammans med våra partners och kunder över hela världen hjälper vi städer att bli bättre platser att leva i. 2018 hade KONE en omsättning på 9,1 miljarder euro och vid årets slut över 57 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

KONE I SVERIGE

KONEs svenska historia går tillbaka ända till 1887 då den första hydrauliska personhissen installerades i Stockholm av Graham Brothers som senare kom att införlivas i KONE. I Sverige har KONE ca 1 000 medarbetare fördelade på 28 kontor över hela landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Huvudkontoret är beläget i Kista. Där sitter även vårt kundcenter som är bemannat dygnet runt, årets alla dagar – alltid tillgängligt med snabb hjälp och service.

Tillsammans med våra partners och kunder hjälper vi till att göra Sverige mer tillgängligt! Vi är stolt partner till projekt såsom Mall of Scandinavia, Gothia Tower och Turning Torso. Lika stolta är vi också över att få hjälpa tusentals bostadsrättsföreningar och fastighetsägare runt om i Sverige med planering, service, förebyggande underhåll och modernisering av deras utrustningar. KONE Sverige driver ett aktivt arbete för att öka tillgängligheten och är sedan 1 januari 2016 officiell Tillgänglighetssponsor till Parasport Sverige. Läs mer »

Miljö- och hållbarhetsfrågor är också ett område som ligger oss nära till hjärtat och vi är självklart en aktiv medlem i Swedish Green Building Council.

VISION OCH STRATEGI

Vår vision är att leverera den bästa upplevelsen av People Flow®.

Det innebär att vi förstår att olika typer av byggnader används för olika syften, vilket påverkar både hur människor rör sig och den omgivande miljön. Det innebär också att vi erbjuder enkelhet, effektivitet och upplevelser för användare och kunder, under byggnadens hela livscykel.

KONEs strävan efter att uppfylla sina strategiska mål stöds av utvecklingsprogram som är utformade för att hjälpa oss omsätta vår strategi i verkligheten.

För att göra strategin mer levande introducerar vi fyra vägar för att vinna med kunderna.

Bransch

El-VVS & Bygginstallationer

Anställda

800

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Lediga jobb från Kone AB

Porttekniker, Installation KONE Mölndal

Mölndal - 14 dagar kvar

Läs mer

Hisstekniker till KONE, Helsingborg

Helsingborg - 36 dagar kvar

Läs mer

Distriktschef Installation, KONE Mölndal

Mölndal - 5 dagar kvar

Läs mer

Hissreparatör, KONE Malmö

Malmö - 6 dagar kvar

Läs mer

Port & Dörr tekniker , KONE helsingborg

Helsingborg - 6 dagar kvar

Läs mer

Installationstekniker, KONE Malmö

Malmö - 6 dagar kvar

Läs mer

Koordinerande Porttekniker Mölndal

Mölndal - 6 dagar kvar

Läs mer

Hisstekniker till KONE Malmö

Malmö - 6 dagar kvar

Läs mer

Lärling Falun

Falun - 14 dagar kvar

Läs mer

Kone AB i sociala medier

Missa inga jobb från Kone AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor