teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Karisma Rekrytering AB

Karisma är ett rekryteringsföretag i Stockholm som inte bara hittar ett attraktivt CV utan även kollar upp den sökandes produktionsbakgrund, motivation och personlighetsprofil.

Vi är lyhörda och kan sätta oss in i Din verksamhet och förstå just Dina behov. Karismas specialitet är att inte bara ge rätt kompetens, utan också produktivitet och rätt personlighet för befattningen!

Våra metoder och teknologi grundar sig på Hubbard® Management System, som används av fler individer och organisationer än något annat administrativt system i världen idag. Metoderna består av väl beprövade och framför allt fungerande verktyg inom en organisations alla områden. Alla medarbetare är viktiga. Med Karisma får Du rätt person på rätt plats med ökad trivsel och produktivitet som följd!

Vanligaste typerna av förekommande rekryteringar eller uppdrag på Karisma Rekryteringsföretag Stockholm är: Ingenjörer, tekniker, tekniska säljare, chefer, arbetsledare, ekonomer, administratörer, jurister, receptionister, kundtjänst medarbetare, serviceyrken samt kommunala befattningar främst på tekniska kontor. Våra kunder är oftast ägarledda bolag utan en egen personalavdelning.

Bransch

Rekrytering

Anställda

5

Huvudkontor

Norsborg

Adress

Månskärsvägen 9, 141 75

Webbplats

language

Missa inga jobb från Karisma Rekrytering AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor