teknikjobb.se

Essity AB

Vårt uppdrag är att öka välbefinnande genom ledande lösningar inom hygien och hälsa  – varje dag. Från de miljontals människor som använder våra produkter till de miljontals vi utbildar under ledning av våra medarbetare över hela världen.

Essitys mission

Att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter och lösningar inom hygien och hälsa.

Essitys vision

”Vi på Essity vill öka välbefinnande genom ledande lösningar inom hygien och hälsa”.
 Våra team arbetar tillsammans för att främja hälsa och människors välbefinnande runt om i världen. Enkelt uttryckt: Vi vill det bästa för alla, överallt. 

Vi söker dig som vill vara med på vår resa och som lever våra värderingar, dvs. inte är rädd för att utmana, förnya, experimentera och trivs i ett högt tempo. Vi söker dig.  
 Vi vill att du ska trivas och kunna vara dig själv varje dag du är här. Det är därför vi strävar efter att skapa de bästa arbetsplatserna, så att du kan gå din egen väg som en driven lagspelare. Vi tror på att medarbetare som får ta ansvar och ha inflytande känner sig mer engagerade och motiverade att göra ett bra jobb och att bygga en långsiktig karriär.  

Bransch

Hygien- och hälsa

Anställda

45 000

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Klarabergsviadukten 63, 111 64

Webbplats

language

Missa inga jobb från Essity AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor