teknikjobb.se

 

  Din Maskin

På Din Maskin jobbar vi med människor. Vi jobbar med att göra människor nöjda och få dem att känna sig trygga. Vi jobbar med att bygga relationer och att skapa förtroende. Om vi lyckas med det kanske vi får sälja maskiner. ÄR DU EN AV OSS?

Din Maskin – en mänsklig resurs.

Vi inriktar oss på försäljning av produktionsutrustning för plåtbearbetning. Ett kontrakt med oss är ett långsiktigt samarbetsavtal. Ett avtal som innebär att du ger oss förtroende att leverera produktionsutrustning som skall ge dig möjlighet att uppfylla dina åtagande mot dina kunder. På denna hemsida presenterar vi våra maskiner och vår personal. Vi beskriver aktuella installationer av maskiner som levererats, presenterar nyheter, beskriver våra lagermaskiner, våra begagnade maskiner samt mycket annat.

Affärsidé

Vår affärsidé är att med kunskap och erfarenhet tillhandahålla och marknadsföra produktionsanläggningar inom verksamhetsområdet plåtteknisk bearbetning för att höja produktivitet, effektivitet och konkurrenskraft inom svensk industri.

Liljedahl Group

Din Maskin ingår i Liljedahl Group och tillhör divisionen LMT Group (www.lmtgroup.se) tillsammans med Ravema AB (www.ravema.se) och PLM Group (www.plmgroup.se). Liljedahl Group är en familjeägd bolagsgrupp med sju helägda innehav: Elcowire Group, LWW Group, Hörle Wire Group, LMT Group, Finnvedens Lastvagnar, Finnvedens Bil och Liljedahl Group Fastigheter. Liljedahl Group är även största ägare i noterade bolaget Bufab AB (publ). Koncernen omsätter cirka 12 miljarder och har drygt 1 400 anställda. Mer information på www.liljedahlgroup.se

Bransch

Maskiner & Utrustning, Partihandel

Anställda

50

Huvudkontor

Värnamo

Sociala medier

Lediga jobb från Din Maskin

Vi söker en erfaren servicetekniker med inriktning mot pressar till vårt serviceteam

Värnamo - 32 dagar kvar

Läs mer

Din Maskin i sociala medier

Missa inga jobb från Din Maskin

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor