teknikjobb.se

 

  Derome Byggvaror & Träteknik AB

Medarbetarna är motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet. Inom Deromegruppen arbetar människor med olika bakgrund och kompetenser. För att få våra anställda att växa och trivas hos oss arbetar vi med kontinuerlig kompetensutveckling och individuella utvecklingsplaner för varje medarbetare. För den som vill göra karriär inom Deromegruppen finns goda möjligheter tack vare verksamhetens storlek och bredd.

Vi skall vara rätt för varandra

När vi rekryterar gör vi det med utgångspunkten att  "vi skall vara rätt för varandra". Vår förhoppning är att kunna erbjuda arbetsuppgifter och villkor som stämmer överens med det du söker. I gengäld förväntar vi oss att du tror dig passa in vår företagskultur "Deromeandan", där drivkraft, enkelhet, långsiktighet och miljömedvetenhet beskriver hur vi är och hur vi driver verksamheten framåt.

Är du sugen på nya utmaningar i en spännande organisation, då ska du söka en tjänst på Derome.

Derome som arbetsgivare

Karriärmöjligheter 

Kompetensutveckling 

Bransch

Tillverkning & Industri / Partihandel

Anställda

600+

Huvudkontor

Varberg

Sociala medier

Lediga jobb från Derome Byggvaror & Träteknik AB

Byggledare/Platschef

Stockholm - 2 dagar kvar

Läs mer

Entreprenadingenjör

Kungsbacka - 32 dagar kvar

Läs mer

Regionchef

Ronneby - 20 dagar kvar

Läs mer

CAD Projektör/Konstruktör

Skellefteå - 32 dagar kvar

Läs mer

Projektledare

Skellefteå - 32 dagar kvar

Läs mer

Tillplockare

Mölndal - 18 dagar kvar

Läs mer

Platschef

Kungsbacka - 18 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Sofie Johansson

Konstruktör

Simon Nyström

Säljare

Maria Bengtsson

Ekonomichef

VARFÖR SKA MAN JOBBA PÅ DEROME?

Även om företaget är stort finns det en bra sammanhållning och Derome har verkligen lyckats bevara känslan av familjeföretag trots att vi växer så det knakar. Deromegruppen omfattar ett brett spektra av kompetensområden vilket ger dig möjlighet att växa, utvecklas och göra karriär inom koncernen.

HUR BERÄTTAR DU OM DEROME FÖR DINA VÄNNER?

Jag brukar nog mest berätta om hur roligt vi har på jobbet. Om resor vi gör tillsammans, fester och aktiviteter. Sen berättar jag förstås om hur stort Derome är, att vi är en av de största på marknaden inom trä och att vi jobbar med material som bidrar till en bättre miljö i framtiden.

VAD DRIVER DIG I DITT ARBETE?

Jag brinner för all form av försäljning och motiveras av att försöka förenkla kundens tillvaro. Märker jag att en kund är nöjd mår jag väldigt bra. Trots att jag, från början, inte alls är en lagspelare ser jag stor glädje i att få arbeta tillsammans med alla inspirerande och engagerade människor. Det gör att mitt eget driv eldas på något enormt!

VARFÖR SKA MAN JOBBA PÅ DEROME?

Det är en arbetsplats med mycket fart och fläkt, där goda arbetsinsatser belönas och där det alltid är högt i tak. Det är väldigt lätt att känna samhörighet med företaget. Kulturen som Derome har skapat är verkligen något i klass för sig! Det är en skön känsla i att ägarfamiljen är så närvarande i den dagliga verksamheten och det gör att jag anstränger mig extra.

GOTT ARBETSKLIMAT OCH MÖJLIGHETER TILL INTERNREKRYTERING

Det Maria uppskattar mest är arbetskamraterna och den god stämningen på jobbet. Hon har personalansvar över 8 personer och gör sitt bästa för att skapa ett bra arbetsklimat i gruppen:

- Klimatet på företaget är väldigt bra generellt, man kan växa och det finns möjligheter för internrekrytering. Jag skickade ett presentationsbrev hit efter att jag gått ut högskolan och fick ett grav.vik på Derome AB som ekonom. Jag var där i 1,5 år, sedan blev det Derome Förvaltning. 2005 blev jag ekonomichef och den tjänsten jag har idag fick jag 2010, berättar Maria.

SER LJUST PÅ FRAMTIDEN - BEHOVET AV BOSTÄDER ÄR STORT

- Just nu är det oroligt överhuvudtaget på finansmarknaderna, men när det väl vänder så finns det ett jättebehov av bostäder. Om man tittar på vad folk önskar så är det ofta en villa, men vi bygger ju även flervåningshus. Marknaden på längre sikt ser jag väldigt positivt på. Oavsett konjunkturläge så behöver vi som företag ha ordning på våra finanser för att skapa attraktiva erbjudanden över tid. Här kommer vi ekonomer in i bilden, förklarar Maria.

Derome Byggvaror & Träteknik AB i sociala medier

Missa inga jobb från Derome Byggvaror & Träteknik AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor