teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dalco Konsult AB

Som anställd på Dalco Konsult får du arbeta i en flexibel organisation som strävar efter att vara en liten men vass spelare på marknaden. Vi värderar vår gemenskap, sammanhållning och att vi enkelt och prestigelöst utbyter erfarenheter och kunskap med varandra. Hos oss kommer du kontinuerligt utveckla din egen kompetens inom ditt specialistområde genom utbildning och de erfarenheter du får i dina uppdrag.

Vi jobbar aktivt med att bygga vårt konsultteam, vilket gör att vi känner varandra väl och har kul tillsammans. Hos oss har du alltid stöd i ditt uppdrag och i din utveckling.

Vill du bli en av oss på Dalco Konsult? Kontakta oss så berättar vi mer.

För dig som kund innebär en konsult från oss en erfaren och flexibel partner med ett engagemang utöver det vanliga. Våra konsulter har lång erfarenhet från branschen och känner det där lilla extra inför sitt uppdrag och sitt åtagande.

Bakom varje konsult finns ett nätverk av kompetenta kollegor och samarbetspartners. Ledningen är aktivt engagerad i varje uppdrag och säkerställer tillsammans med konsulten att du som uppdragsgivare alltid är nöjd med din leverans.

 

Bransch

Teknisk konsult inom Elteknik

Anställda

12

Huvudkontor

Kista

Adress

Kistagången 20, 164 40

Webbplats

language

Missa inga jobb från Dalco Konsult AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor