teknikjobb.se

Arver Lastbilar Aktiebolag

Om arbetsgivaren
Vi är en av Scanias största privata återförsäljare och ett serviceföretag som erbjuder våra kunder en helhetslösning för ett bekvämt och ekonomiskt lastbilsägande med allt från försäljning av lastbilar till service, avtal och reservdelar.

Vår värdegrund bygger på förståelse, kvalitet och engagemang

Förståelse för att alla vi medarbetare har olika roller och behov samt är en del av ett sammanhang. Förståelse för företagets verksamhet och vision. Förståelse för våra kunder och deras olika behov.

Vi strävar alltid efter att leverera rätt kvalitet i allt vi gör, både när det gäller arbetet vi gör för våra kunder och arbetet vi gör för att hjälpa varandra. Vi värdesätter kvalitet i alla våra relationer.

Genom vårt personliga engagemang skapar vi förutsättningar för långsiktiga relationer och stark samverkan både med våra kunder och med våra egna medarbetare.

Arver är ett familjeföretag i fjärde generationen och startades 1919. Verksamheten är förlagd på nio orter i Mellansverige med huvudkontor i Örebro. Vi är idag ca 170 anställda och har en omsättning på ca 700 miljoner kronor.

Bransch

Service & reparation, Handel med lastbilar, bussar mm.

Anställda

165

Huvudkontor

Örebro

Adress

Berglundavägen 13, 702 36

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Arver Lastbilar Aktiebolag

SPONTANANSÖKAN

25 dagar kvar

Läs mer

SERVICELEDARE I NORRKÖPING

Norrköping - 12 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Arver Lastbilar Aktiebolag

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor