teknikjobb.se

Alten Sverige AB

ALTEN är ett internationellt konsultföretag som erbjuder engagerade konsulter inom teknik och IT

Vi brinner för utveckling och att hitta den perfekta lösningen för just ditt företag! Vi erbjuder allt från resursförstärkning och specialistkompetens till leverans av arbetspaket genom hela produktutvecklingskedjan.

Våra medarbetare är vår framgång

Varje individ är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Detta gör att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden.

We believe in growing together!

Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 37 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan.

Som en global aktör kan vi dra nytta av våra samlade tekniska erfarenheter och resurser och ta oss an stora och komplexa uppdrag, varhelst i världen behoven uppstår. Som en lokal aktör har vi möjligheten att arbeta nära våra kunder. Något som även det är en förutsättning för att kunna leverera konkurrenskraftiga lösningar i utvecklingens absoluta framkant.

MED INDIVIDEN I FOKUS

Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet. Detta gör att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden.

Vi brinner för innovation och främjar för att fler unga ska välja utbildningar inom teknik och IT.
ALTEN har en stark tro att jämställdhet och mångfald inom teknik- och IT branschen bidrar till en nyskapande arbetsmiljö och stark utveckling av samhället i en positiv riktning.

Bransch

Konsult

Anställda

1300

Huvudkontor

Göteborg

Adress

Theres Svenssons gata 15, 417 55

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Alten Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor