Ingenjörer sökes för framtida uppdrag
Söker du en ny utmaning? Vi ser ett ökat behov hos våra kunder och letar ständigt efter ingenjörer med olika inriktning och erfarenheter.

 

Kommande uppdrag

Vi söker dig som vill arbeta med olika tekniska processer inom produktion/processindustri eller inom electrical design/konstruktion och AI. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på tjänst, men har du erfarenhet från några av nedanstående arbetsuppgifter vill vi gärna att du registrerar dig hos oss.

  • Konstruktion och ritningsläsning
  • Genomföra investerings- och förbättringsprojekt
  • Utveckla produktionsprocesser, balansering av taktat flöde och förkorta ledtider
  • Kvalitetsarbete (LEAN)
  • Elkonstruktion/design
  • Produktutveckling
  • Support vid kvalitetsavvikelser
  • Framtagning av arbetsinstruktioner
  • Optimera verksamheten och arbetsprocesserna utifrån säkerhet, miljö och ergonomi


Kvalifikationer

Du har troligtvis en högskole/universitetsutbilding inom teknik eller el som ingenjör eller några års arbetslivserfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.

Vidare är du noggrann, strukturerad och har en god analytisk förmåga. Genom din positiva inställning och engagemang tar du dig an de uppgifter du ställs inför, självständigt eller i grupp.  

Arbetet sker ofta i olika system och du bör därför ha god datorvana, samt kunna navigera mellan olika system.


Hur du ansöker

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Gustav Warelius på telefon 072-337 74 54 eller e-post gustav@telinrekrytering.se.

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen att lämna intresse för framtida uppdrag!

 

Apply for position

Application due
2024-05-05
Start date

Work hours

Position category

Position category
Teknik
Workplace
Kalmar



Contact
Gustav Warelius 
Personal/Rekrytering
0723377454