Industripersonal till företag i Mjölby med omnejd!

Företag: Montico

Ort: Mjölby

Omfattning: Visstidsanställning

Nu söker vi industripersonal till flera tillverkande företag i och utanför Mjölby.
Har du erfarenhet inom svets, montering och/eller materialhantering är du välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Du blir anställd som konsult hos oss på Montico och uthyrd till något av företagen, som är verksamma inom tillverkande industri. För personer som fungerar bra finns möjlighet att bli övertagen av företagen, alternativt bli tillsvidareanställd via Montico.
Arbetet sker på plats hos företagen och skiftarbete förekommer.

Arbetsbeskrivning

Som svetsare svetsar man antingen manuellt (MIG/MAG), både enkel-och flersträngat, eller så är det robotsvets som gäller.
Som montör arbetar man med montering av produkter enligt ritning och utifrån uppsatta takttider.
Som materialhanterare kan du antingen huvudsakligen köra truck, eller så kombinerar du truckkörning med manuellt plock- och packarbete där du förser produktionslinor med material.

Vi söker dig som

För samtliga tjänster krävs att du har körkort, traverskort och erfarenhet av att arbeta inom industri. Se nedan punkter för krav och önskemål för respektive tjänst.
  • Söker du till svetsare är det krav på giltigt certifikat inom 135/136M.
  • Söker du till montör är det meriterande om du tidigare har monterat eller mekat med fordon.
  • Söker du till materialhanterare krävs att du har truckkort A1-4 samt B1-6 och erfarenhet av truckkörning. Meriterande är truckkort D1.


Som person ser vi gärna att du har en vilja att lära dig nya saker och förmåga att ta egna initiativ. Vidare är det en stor fördel om du trivs med att samarbeta och bidrar med positiv energi till dina kollegor.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Medina Denic
Kontakt
Ellen Kransberg
facebookCreated with Sketch.