Operatörer till Sherwin-Williams i Bellö för omgående start!

Företag: Sherwin-Williams Sweden Coatings

Ort: Eksjö

Omfattning: Visstidsanställning

Sherwin-Williams grundades i USA 1866. År 2010 förvärvades tidigare Becker Acroma som sedan dess ingår i Sherwin-Williams koncernen. Idag är Sherwin-Williams ett globalt ledande företag inom färgbranschen med egen tillverkning, utveckling och försäljning. Globalt är vi över 61 000 medarbetare varav 330 i Sverige fördelade på fyra orter med tillverkning i Märsta och Bellö, centrallager i Nässjö samt med en helägd återförsäljare i Vaggeryd. I Sverige fokuserar vi på industriell ytbehandling av trä och metall där våra enheter utgör en central roll av vår totala försäljning i Europa.

Om tjänsten

Vill du arbeta i ett globalt och attraktivt företag? Uppskattar du dessutom att arbeta i ett positivt och uppmuntrande arbetsklimat? Då kan vi ha ett intressant arbete för dig!

Vi söker just nu operatörer till Sherwin-Williams i Bellö för omgående start!

Skiftarbete förekommer, vilket innebär att arbetstiderna är 2 skift.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara producering av färg.
Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är övervakning och styrning av fabrikens maskiner, truckkörning samt att lösa eventuella fel som kan uppstå.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har någon form av industriell erfarenhet.

Vidare ser vi att du har:
- truckkort A+B
- goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift
- grundkunskaper i matematik, då detta behövs vid receptframtagning för färg

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du som söker ser dig själv som en lagspelare. Du är noggrann, flexibel och initiativtagande. Vidare vill du gärna beskriva dig själv som en flexibel och målfokuserad person som tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Känner du att ovanstående beskrivning stämmer bra in på dig är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Montico redan idag!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Emilia Brobäck
Kontakt
Annelie Lind
facebookCreated with Sketch.