Rekryteringsträff - elmontör för kvinnor i samarbete med Gehab

Företag: Montico

Ort: Alvesta

Omfattning: Tillsvidareanställning

Tillsammans med Gehab Kvalitetspåbyggaren AB vill vi skapa möjlighet för kvinnor att ta plats i elbranschen. Därför har vi satsat på att utveckla en utbildning till elmontör som riktar sig till kvinnor.

Du är välkommen till Gehab för en rekryteringsträff den 21 september kl. 15:00.
Adress: Ilabäcksvägen 1, 342 32 Alvesta.

För mer information kring rekryteringsträffen var vänlig kontakta Marcus Sjöqvist på telefonnummer 0470-788182.

Om tjänsten

En förutsättning för en lyckad utbildning till elmontör är att du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. Innan du söker utbildningen rekommenderar vi att du gör ett studiebesök där du får veta mer om innehåll, olika inriktningar och upplägg.

Det är en kommunal vuxenutbildning som anordnas av Montico i samarbete med Gehab. Under utbildningen blandar du teoretiska studier med praktiska moment. Praktiken utförs hos Gehab i Alvesta.

Utbildningen är kostnadsfri. Kurslitteraturen är huvudsakligen digital, men litteratur som du behåller står du för själv. Utbildningen är studiemedelsberättigad. Du ansöker själv om studiemedel från CSN.

För att kunna tillgodogöra dig utbildningen behöver du ha en grundläggande nivå i svenska språket, svenska som andra språk eller motsvarande.

Vi ser framemot att träffa er tjejer som är intresserade av att starta er karriär som elmontör!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Marcus Sjöqvist
facebookCreated with Sketch.