Elektriker sökes för omgående start

Företag: Montico

Ort: Sävsjö

Omfattning: Visstidsanställning


OBOS expanderar och söker nu elektriker med arbetslivserfarenhet till sin fabrik i Vrigstad där man jobbar med varumärket Smålandsvillan och OBOS.

SmålandsVillan är en del av OBOS-koncernen - en av Nordens största bostadsutvecklare.

OBOS har en vision om att bygga framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar. I Sverige jobbar cirka 950 medarbetare som tillsammans arbetar för visionen varje dag. Medarbetarna är OBOS allra viktigaste resurs.

Att arbeta på OBOS är att göra det i en organisation som har ett tydligt samhällsengagemang. De erbjuder sina medarbetare utmanande och spännande arbetsuppgifter i en utvecklande arbetsmiljö.

Om tjänsten

Du börjar som inhyrd från Montico med goda möjligheter att så småningom bli anställd utav kundföretaget.

Arbetsbeskrivning

Du kommer vara med i team som installerar och drar el, kablage och uttag, arbetet sker inom en hustillverkares produktion.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har elutbildning, gymnasial eller yrkesutbildning och erfarenhet inom el. Du är noggrann och klarar av att jobba självständigt i ett högt tempo. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Du skall ha god samarbetsförmåga, kunna ta egna initiativ och arbeta under eget ansvar. Det är ett krav att du har B-körkort samt har god förståelse i svenska tal som skrift.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Dejan Rajcevski
Kontakt
Emilia Brobäck
facebookCreated with Sketch.