Golvläggare till Brandels Golv i Ljungby

Företag: Brandels Golv AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Visstidsanställning

Brandels golvs affärsidé är ett bra utfört jobb och nöjda kunder. Deras sortiment består av laminatgolv, trägolv, plastmattor, linoleum, textilmattor, kakel och klinker. Dom utför stora som små arbeten till företag och privatpersoner i och omkring Ljungby kommun. Brandels Golv utför golvläggning av parkett, textilmattor, plastmattor, linoleum, klinker, badrum i plast/keramik och murning/puts arbeten.

Om tjänsten

På Brandels Golv är noggrannhet och ansvarstagande mycket viktigt. Som golvläggare här får du möjlighet att arbeta med alla typer av golv i alla typer av sammanhang och kunder. Du skall ha en bra social förmåga samtidigt som du kan arbeta både självständigt och som en i teamet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är framåt och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du är en noggrann och effektiv medarbetare. För att vara lyckosam som golvläggare bör du ha en god grundfysik och har en positiv inställning. Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan föra dig väl i både tal och skrift. Även körkort är ett krav.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

facebookCreated with Sketch.