Plan- och byggenheten

Arbetsplatsen

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet, kost samt lokalvård och tillhörande administrativa tjänster.

Tjänsten är placerad på samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och byggenhet. Arbetet styrs av byggnadsnämnden med ansvar för fysisk planering, bygglov, kartverksamhet och som även är trafiknämnd.

Arbetsuppgifter

Som fysiskplanerare/planarkitekt kommer du att spela en viktig roll i arbetet med att forma och skapa förutsättningar för Karlsborgs framtida fysiska utveckling. Din huvuduppgift kommer vara att handlägga detaljplaner från tidig idé till genomförande, men du kommer även att arbeta med gestaltningsfrågor samt ha ett övergripande ansvar för den fysiska planeringen. Karlsborg kommun samverkar med Tibro och Hjo kommuner och denna tjänst kan medföra arbete även i dessa kommuner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fysisk planerare eller arkitekt och helst med några års praktisk erfarenhet av planarbete. Du ska ha god kännedom om den lagstiftning som styr verksamheten. Som person är du positiv och har ett starkt engagemang för stadsbyggnadsfrågor och fysisk planering. Du har lätt för att samarbeta, men kan även jobba självständigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom en kommun eller annan offentlig verksamhet är meriterande.

B-körkort är ett krav.
Erfarenhet krävs. 

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022-000142
Kontakt
  • Håkan Karlsson, 0505-17295
Facklig företrädare
  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-17000
Publicerat 2022-03-18
Sista ansökningsdag 2022-04-10

Tillbaka till lediga jobb