Samhällsbyggnadsförvaltningen

Arbetsplatsen

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet, kost samt lokalvård och tillhörande administrativa tjänster.

Lokalvården erbjuder ett omväxlande arbete i flera olika verksamheter, där såväl ensamarbete som arbete i team förekommer. Städning sker exempelvis i skola, förskola, bibliotek, socialtjänst, offentliga toaletter, äldreomsorg, bad- och idrottsanläggning m.m. I vår verksamhet är kvalitet, ergonomi och gemenskap centralt.

Arbetsuppgifter

Städning enligt överenskomna städrutiner inom daglig lokalvård, bygg- och flyttstäd, trappstäd samt fönsterputs i de lokaler som Karlsborgs Kommun har verksamhet i. Maskinkörning med både åkbar/traditionell maskin och regelbunden golvvård är en obligatorisk del i det dagliga arbetet, liksom periodiska insatser inom storstäd. Du startar din arbetsdag kl. 6.00.

En av tjänsterna är 100% med tillträde 210812 varav den andra tjänsten är 80% med tillträde 210930.

Kvalifikationer

Du ska ha en hög servicekänsla, vilket kräver social kompetens och en positiv anpassningsförmåga inför nya utmaningar för att kunna utföra lokalvård på ett professionellt sätt. Att vara noggrann, ansvarsfull och ha en god samarbetsförmåga för att kunna arbeta i grupp, är en förutsättning då arbetet utförs på områden där också verksamhet pågår. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, så som tal, skrift och förståelse, för att kunna arbeta utifrån våra städinstruktioner, säkerhetsdatablad, städkemikalier och föra en dialog med våra kunder.

Krav för denna tjänst är körkort och tillgång till egen bil samt erfarenhet av lokalvård och PLS produkter. God kännedom om städning i kommunal regi, maskinkörning, fönsterputs, bygg- och flyttstäd, SRY yrkesbevis, PRYL-certifiering är meriterande. Önskvärt är erfarenhet av golvvård från grunden på olika golvmaterial med PLS-produkter. Datavana krävs för att kunna ta del av gemensam information, felanmälan, samt för egen schema- och tidsrapportering.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 
Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss och ställa eventuella frågor, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Intervjuer liksom tillsättning av tjänster sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Vid anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 210816 samt 210930
Löneform Månadsavlöning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021-243
Kontakt
  • Evelina Koskenranta, 0505-172 56
Facklig företrädare
  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00
Publicerat 2021-07-07
Sista ansökningsdag 2021-09-06

Tillbaka till lediga jobb