Samhällsbyggnad

Arbetsplatsen

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet, kost samt lokalvård och tillhörande administrativa tjänster.

Lokalvården erbjuder ett omväxlande arbete i flera olika verksamheter. Vår enhet startade upp städning i egen kommunal regi, våren 2019. Städning sker exempelvis i skola, förskola, bibliotek, socialtjänst, offentliga toaletter, äldreomsorg, bad- och idrottsanläggning m.m. I vår verksamhet är kvalitet, ergonomi och gemenskap centralt.

Arbetet som timvikarie inom lokalvård sker i huvudsak dagtid, men även kvällar, helger och storhelger kan förekomma. Som timvikarie erbjuds du jobb vid extrabeställning av städ eller ordinarie personals frånvaro, vilket kan innebära såväl planerad som snabb vakanslösning.  

Rekrytering sker löpande efter aktuellt behov.

Arbetsuppgifter

Städning sker enligt överenskomna rutiner, inom daglig lokalvård, trappstäd, bygg- och flyttstäd samt fönsterputs. Maskinkörning med både åkbar/traditionell maskin och regelbunden golvvård, är en obligatorisk del i det dagliga arbetet, även periodiska insatser inom storstäd. Att arbeta hos oss förutsätter flera olika städområden i ditt dagliga schema inom Karlsborgs Kommun; Karlsborg, Mölltorp, Forsvik och Undenäs, vilket oftast kräver att man kan ta sig med egen bil mellan platserna.

Kvalifikationer

Vi söker personer som är ansvarsfulla, noggranna och som har lätt för att samarbeta och har hög servicekänsla. Det krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, för att kunna arbeta utifrån skriftliga rutiner, ha dialog med våra kunder samt dokumentera i verksamhetssystem. 
Meriterande är tidigare erfarenhet av lokalvård, liksom utbildning inom området.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Vid anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde snarast
Löneform timanställning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad efter behov
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021-245
Kontakt
  • Evelina Koskenranta, 0505-172 56
Facklig företrädare
  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00
Publicerat 2021-07-01
Sista ansökningsdag 2021-09-01

Tillbaka till lediga jobb