teknikjobb.se

testing företagslogga

Yrkesverksamma ingenjörer som vill fortsätta utvecklas sökes!

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Yrkesverksamma ingenjörer som vill fortsätta utvecklas sökes!

Om jobbet

Är du yrkesverksam inom automation, elkonstruktion pch projektering, instrumentering, plc, produktionsteknik, projektledning, maskin- och mekanikkonstruktion eller någon annan teknisk disciplin, vill vi gärna träffa dig. Förutom att vi får en möjlighet att lära känna dig och ett tillfälle att berätta om vilka vi är och vad vi står för, får du även se våra fräscha kontorslokaler där kaffet är jättegott, frukosten färsk och fruktkorgen alltid är välfylld.

Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog som vi naturligtvis sköter med högsta diskretion.

Vem är du?

Gillar du att ta egna initiativ och jobba självständigt i en miljö som präglas av prestigelöst teamwork tillsammans med våra 400 medarbetare i Norr och Västerbotten. Samtidigt som du har en god förmåga att kommunicera och skapa förtroende både internt och externt, kommer du att trivas med oss. Har du dessutom spetskompetenser eller karriärsmål som du idag inte får ett utlopp för eller har ett önskemål att fortsätta utvecklas inom, så är ÅF rätt miljö för dig.

Är du en person som ofta ser möjligheterna och ibland behöver lite stöd att realisera dessa, ska du veta att vi aktivt jobbar med individuell utveckling och förutom lokala uppdrag har vi kortare och mellanlånga uppdrag inom de flesta teknikområden och över hela landet.

Att du är förtrogen med svenska och engelska språket i både tal och skrift är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb. Har du dessutom kunskaper i andra språk, så är det inte en nackdel direkt.

Tillsammans kan vi bara bli ännu starkare, mer kompetenta och demonstrera en ny standard avseende mångfald inom teknikyrken.

Vi erbjuder

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri och vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer lära av dig.

Här finns goda utvecklingsmöjligheter hos en nytänkande arbetsgivare med lång erfarenhet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där det finns utrymme för teknikutveckling och sociala aktiviteter.

Urvalet sker löpande, så kom gärna in och prata med oss så snart som möjligt.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Hendrik Torneus
Marknadsområdeschef Industrial Engineering Norr
+46105053810
hendrik.torneus@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Yrkesverksamma ingenjörer som vill fortsätta utvecklas sökes!

ÅF