teknikjobb.se

logga

Yrkeschaufför, Renhållning

Ansök nu

Yrkeschaufför, Renhållning

Teknik i Väst AB

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

Teknik i Väst AB är ett resursbolag som ägs av Arvika och Eda kommuner. Bolaget ansvarar för vatten och avlopp, renhållning och gatudrift i båda kommunerna samt elnät, fjärrvärme, fiber, sol- och vattenkraft i Arvika kommun.
Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika och Eda kommuner.

Till Mossebergs avfallscentral söker vi nu en erfaren och ansvarsfull yrkeschaufför som ska arbeta för Arvika och Edas renhållningskunder. Renhållningen på Teknik i Väst består av två enheter, Mossebergs avfallscentral i Arvika och Lundens avfallscentral i Eda. Tjänsten kommer att vara placerad på Mosseberg men serva kunder i båda Arvika och Eda. På Mosseberg arbetar 16 personer som alla värnar om att ge våra kunder en bra service och ett väl omhändertagande.

Arbetsuppgifter
Som yrkeschaufför inom renhållningen på Mosseberg ansvarar du för att samla in mat-och restavfall från kunder i Arvika och Eda kommun. I tjänsten ingår det även visst arbete på återvinningscentralen (ÅVC). 

Kvälls- och helgarbete kan förekomma. 

Kvalifikationer
Du som söker har en yrkesförberedande gymnasieutbildning för lastbilschaufför samt utförd trafiksäkerhetsutbildning (YKB). Det är meriterande om du har erfarenhet av chaufföryrket och tidigare renhållningsarbete. Det är även önskvärt med god vana för manövrering av fordon med släp. Vidare kräver arbetet att du är strukturerad, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har god förståelse för yrkesfordon och utför alltid ditt arbete med god kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B och C körkort erfordras, gärna även CE-körkort. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Arvika

Län

     Värmlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/99

Kontakt

  • Jörgen Zetterlund, enhetchef, 0570 – 818 21

Facklig företrädare

  • Ulrika Bjärnetoft, Vision, 0570-84302

Publicerat

     2021-09-14

Sista ansökningsdag

     2021-10-03

Dela detta jobb

logga
Yrkeschaufför, Renhållning

Teknik i Väst AB