teknikjobb.se

Wilo Nordic söker en Pumpspecialist

Ort
Utgår

2019-11-20

Ansök nu

Wilo Nordic söker en Pumpspecialist

Wilo Nordic

Om oss
Wilo är en av världens ledande tillverkare av pumpar och pumputrustning, ett multinationellt företag med över 60 dotterbolag och en årlig omsättning på över 14 miljarder SEK. I Norden omsätter vi ca 400 miljoner SEK och är runt 80 medarbetare. Huvudkontoret för Sverige ligger i Växjö med ca 30 medarbetare. Det finns även säljkontor på ytterligare 6 orter i Sverige samt säljkontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Wilo lever efter sina värderingar där mjuka värden såsom tillgänglighet, seriositet och effektivitet harmoniserar med internfilosofi att alltid sätta kund och partner i fokus. Samarbete med de ledande VVS-grossisterna garanterar en hög produkttillgänglighet och bästa tänkbara logistiklösning. Mer information hittar du på www.wilo.se.

För att kunna ge våra kunder och samarbetspartners bästa service söker vi nu en Pumpspecialist

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven sälj och serviceinriktad specialist på pumpar?
Till vårt team Inside sales & Services placerade på vårt svenska huvudkontor i Växjö söker vi dig som vill jobba med tekniskt avancerad försäljning och support.
I denna roll kommer du att genomföra tekniska konsultationer och rekommendera produkter ur Wilos breda sortiment, men även erbjuda skräddarsydda lösningar för respektive kunds specifika behov.

Tillsammans med dina tekniskt kompetenta och mycket erfarna kollegor supportar du kunder bestående av grossister och installatörer men agerar även som rådgivare åt externa servicepartners och inte minst, vår egen säljkår.
I denna tjänst kan det även ingå att medverka på mässor och då du kommer att representera en kvalitetsleverantör finns även en förväntan hos kund om erforderlig utbildning av vårt produktsortiment samt att företagets värderingar: seriösa, utmanande, effektiva, tillgängliga och aktiva, efterlevs.

Din profil
Vi söker dig med en hög kompetens inom området pumpar. Du kan driftsätta och installera och meriterande är kunskap inom områden som tryckstegring och sprinklers även el behörighet och kunskap inom automation efterfrågas.

För att trivas i denna roll är du en person som tycker om att prata med kunder. Du gör gärna lönsamma affärer och förstå värdet av att långsiktigt vårda kunder. Du är även orädd, handlingskraftig och ansvarsfull och på grund av din kommunikativa och prestigelösa personlighet blir du en god lagspelare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datavana.

På Wilo har vi bestämt oss för att växa och behålla vår plats som en av de mest innovativa aktörerna inom vår bransch. Kombinationen nationellt och internationellt innebär också stora chanser till personlig utveckling där du får påverka och jobba nära marknaden.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.

Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se Kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32.

Sista ansökningsdag är den 20 november.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Wilo Nordic söker en Pumpspecialist

OnePartnerGroup AB