teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Warehouse worker

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2022-08-19

Ansök nu

Warehouse worker

Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster för kunder inom den globala massa- och pappersindustrin - från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster.

Vi söker nu lagerpersonal till Valmet i Hedemora. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand bestå av att ta emot och kontrollera inkommande gods och försändelser, lagerlägga gods samt plocka och packa ordrar.

Vi söker dig som har:

- Gymnasiekompetens, gärna industri- /teknik- / bygg- eller elprogram.

- Truckkort A1 – A4 samt B1 – B4.

- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

För att lyckas i rollen är det en fördel om du arbetat på lager innan och gärna med erfarenhet av logistik. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att ha många bollar i luften och att kunna jobba rationellt. Har du erfarenhet och kunskap inom vår bransch är det en fördel.

Dina personliga egenskaperna är av stor vikt. Vi söker dig som är stresstålig, strukturerad, målmedveten och van att driva frågor framåt, självständigt eller i grupp. Du kan se nya lösningar och har god förmåga att samarbeta.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med ett positivt arbetsklimat, där Du får ta dig an stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Övrig information

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Martin Schulman, Planner, på +46 225 36 310.

Välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med CV, senast 19 augusti.

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers

Dela detta jobb

Warehouse worker

Valmet AB