teknikjobb.se

Om oss
Vavis jobbar mot företagskunder i och runtom Göteborg. Vi tror på långsiktiga relationer där man är lösningsorienterad och kreativ. Vi värdesätter ärlighet och är tydliga med vad vi kan och hinner göra samt vad och när vi ska leverera. Vi är certifierade för kvalité, miljö och arbetsmiljö och våra ledord är kommunikation, innovation och glädje. 

Om tjänsten
Som VVS-montör hos oss bidrar du med problemlösning, är målmedveten och kan arbeta självständigt under eget ansvar samt tillsammans i grupp under arbetsledning. Vi söker dig som är social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du ska trivas i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget ute är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv. Du kan få arbeta med mindre avhjälpande servicearbeten, installationer inom industri eller kanske leda VVS-entreprenader. Vi kan anpassa dina arbetsuppgifter så de stämmer med dina kunskaper, erfarenheter och de arbetsmål du har. Du kommer att ha en egen servicebuss och utgå från hemmet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har dokumenterad VVS erfarenhet samt certifikat. Förmåga att driva arbeten och ta självständiga beslut är viktigt. Vi tror att du har de flesta utbildningar som behövs för ditt arbete men saknar du någon utbildning så kommer vi att hjälpa dig att komplettera den.
B-körkort, Svenska i tal och skrift är ett krav.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.   
Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.  
Vi ingår i en koncern där vi har systerbolag inom bygg, el, ventilation, fastighetsskötsel, smide m fl vilket gör att du inte bara har dina kollegor i företaget utan även kommer att ingår i en större gemenskap.

Vill du bli en av oss? Maila in din ansökan redan idag.

Arbetstid/Varaktighet
Måndag - fredag: 06.45 – 16.00
Tillsvidare anställning, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Lön
Fast lön.

Ansökan
Rekrytering sker löpande.

Vavis AB
Altfiolgatan 60 Västra Frölunda
Tel 031-49 47 48
www.vavis.se

VVS-Montör till Vavis AB

Företag Vavis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-20

Ansök nu

Dela detta jobb