teknikjobb.se

För att fortsätta expandera söker vi nu:

VVS-montörer

För att lyckas i rollen har du erfarenhet som VVS-montör inom entreprenad. VVS certifikat och säkervatten certifikat är meriterande. Du måste inneha svenskt körkort och behärska bra svenska i tal och skrift, flerspråkig är ett pluss

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till både kunder och kollegor. Du har lätt till skratt och gillar att vara med och bidra till företagets utveckling.

Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och trivs med ett varierande arbete med eget ansvar.

Vi välkomnar dig till ett glatt och härligt gäng som gillar att utvecklas och göra roliga saker. Andra förmåner är bil och valfri friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? 

Eventuella frågor besvaras av Tobias Fagerborg tel. 070 665 65 10. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Om arbetsgivaren

Premea AB är en VVS firma som är verksam i Stockholm, vi sysslar med allt ifrån små servicejobb till större entreprenader. Med arbetsglädje och engagemang hjälper vi fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd. Vi har byggt upp kunskap och relationer i byggbranschen vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder.

VVS montör

Företag Premea AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-10

Ansök nu

Dela detta jobb