teknikjobb.se

LISANA GRUPPEN SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM VVS-MONTÖR MED SÄKER VATTEN I STOCKHOLM MED HÖGSTA LÖN I BRANSCHEN! EJ LÄRLINGAR! MÅNADSLÖN: 40 000KR

Lisana söker nu kollegor inom VVS till Stockholm. Du kommer att utföra VVS arbeten i privata hem och ge dina kunder bästa service! Genom VVS installation och montering kommer du bland annat hjälpa våra kunder med deras nya kök och badrum etc. 

Du kommer att ha ett varierande arbete där du bland annat kommer att riva VVS, montera avlopp, rör, golvbrunn, fördelare och pump. Du arbetar självständigt och har veckovis nya kunder. Vi söker dig som söker ett deltid eller heltidsarbete med arbetstider vanligtvis måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din arbetsledare som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Lisanas interna kommunikationsverktyg. 

På Lisana är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Lisana är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass! 

Vi letar efter dig som 

- Har arbetslivserfarenhet av VVS och hantverk. Köksinstallation, badrumsinstallation, värmegolv och pumpar. 

- Du har slutfört kurser eller relevanta studier inom VVS, har yrkesbehörighet.

- Har 7 års erfarenhet och självgående.

- Har körkort B 

- Är händig och väl bekant med olika relevanta arbetsverktyg.

- Du är serviceminded och noggrann, du ansvarar för att kundens ägodelar hanteras på ett tryggt och säkert sätt under ditt uppdrag.

- Hanterar svenska i både tal och skrift 

Vi erbjuder dig

- Heltid 100% enligt kollektivavtal

- Flexibla arbetstider utifrån kundens efterfrågan, främst måndag-fredag kl. 8.00-17.00 och även vissa helger

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag. 

Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu! 

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Lisanas rekryteringsavdelning: jobb@lisana.se Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

 

VVS MONTÖR MED SÄKER VATTEN

Ort
Utgår

2021-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb