teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VVS-Installatör till Enwell

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-08-23

Ansök nu

VVS-Installatör till Enwell

Vi i ENWELL-gruppen blickar framåt med stora planer på att fortsätta vår tillväxtresa. Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större, en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Bli vår nästa kollega!
  
Vi växer med nya affärer och söker nu VVS-installatörer till ENWELL i Mora.

Om rollen
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer arbeta med installation av våra värmepumpar till privatkunder. Du kommer även att arbeta med VVS-arbeten så som vatten och avloppsdragningar vid nybyggnation eller reparation.

I rollen kommer du arbeta en del självständigt och ibland i team. Du kommer att tillhöra ett team av erfarna tekniker som vill dela med sig av sina kunskaper. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas. Resor ingår i tjänsten.
  
Vi söker dig som har

  • Utbildning- eller certifikat inom VVS
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet inom VVS, alternativt har du en annan liknande yrkesbakgrund och vill utvecklas hos oss i en roll som VVS-installatör.
  • Säker Vatten utbildning är meriterande.
  • Körkort B

 
För att trivas i den här rollen bör du vara driven och självständig i ditt arbete. Du är serviceinriktad och uppskattar en god kontakt med kunder. Du kommer att få vara med att fortsätta bygga upp och stärka Enwell på den svenska marknaden.
 
Placeringsort: Mora
I rollen utgår du från hemmet så vi är öppna för ansökningar i hela Dalarna.
  
Välkommen med din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 Augusti. I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.
  
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta platschef:
Andreas Dahlberg, tel: 070-668 49 36

För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Johan Macdonald, tfn: 073-0852763.
  
Mer om oss
Bolagsgruppen ENWELL är idag ett av Sveriges ledande företag med fokus på hållbara energilösningar för svenska småhus och villamarknaden. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL. Bolaget är numera ett helägt dotterbolag till Vattenfall.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://enwell.se/

 

 

Dela detta jobb

VVS-Installatör till Enwell

Vattenfall AB