teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VVS alt Energiingenjör med intresse för konstruktion till AirSon Engineering

Ansök nu

VVS alt Energiingenjör med intresse för konstruktion till AirSon Engineering

Vill du arbeta med de mest komplexa och tekniskt utmanande uppdragen där du följer kundens verksamhet i Sverige och eventuellt utomlands? Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi behöver fler duktiga VVS- och Energiingenjörer med kapacitet och intresse för konstruktion.

Vi söker nu en erfaren konstruktör med potential till roll som projektledare samt en mer junior konstruktör med viljan, intresset och förutsättningarna att utvecklas till en skicklig konstruktör.

Om företaget

AirSon är en del av energikoncernen E.ON och arbetar med avancerad och nischad projektering av processnära VVS-tekniska installationer samt energirådgivning åt främst industriella och energiintensiva kunder. Våra projekt återfinns inom främst läkemedel, livsmedel, mikroelektronik och forskningsanläggningar. Kunderna är oftast multinationella bolag och uppdragen utförs därför både nationellt och internationellt.

Företaget har utgjort en plantskola för ett flertal kommersiellt framgångsrika forskningsprojekt. Med mer än 40 års erfarenheter inom aerodynamik, VVS- och energiteknik erbjuder vi svensk industri framtidens lösningar inom kontrollerade inomhusmiljöer, avancerad renrumsteknik, integrerad VVS-teknisk design och implementering av stora högprofilerade energisparprojekt. Läs mer på www.airson.se.

Organisation och expansion

Bolaget består idag av VD, Dan Kristensson plus tjugoen drivna och duktiga ingenjörer samt två ekonomer. Därtill kompletterade av ett stort nätverk av sidokonsulter och underleverantörer. Organisationen är uppdelad i tre huvudområden: Kontrollerade innemiljöer, Installationsteknik och Energieffektivisering. Den gemensamma nämnaren för samtliga är avancerad installationsteknik.

AirSon har vuxit kraftigt senaste åren och med E.ON vid rodret har vi nu en ambitiös plan att växa tiofalt de kommande fem åren! Vi kommer inom kort att bygga ut och dubblera antalet kontorsplatser på huvudkontoret i Ängelholm. Redan idag sitter vi i riktigt fräscha lokaler med egen golfbana och toppmoderna virtuella mötesrum. Vi planerar även att bygga ett mycket framtidsorienterat energilaboratorium inom fastigheten. Sedan 2020 har vi även etablerat oss med kontor i Malmö och det kommer inom kort även att öppnas kontor i Stockholm.

Och jobbet då?

AirSon Engineering arbetar i huvudsak med de svårare uppdragen, i energiintensiva och vad vi kallar installationstäta projekt med design av såväl stora som små forskningsanläggningar och avancerade industriella projekt. Bolaget arbetar dels som rådgivande konsulter och dels med nyckelfärdiga entreprenader, vilket i det senare fallet innebär projektledning med inköp och kontakter med både kund och leverantörer vid sidan av det huvudsakliga ingenjörsarbetet. Detta är tämligen unikt och ställer höga krav på företagets projektledare.

Som erfaren VVS-konstruktör blir du snabbt erbjuden komplexa och spännande projekt som kommer att utmana dig. Har du viljan att växla upp mot en konstruktör/projektledarroll så välkomnar vi det.

Som junior konstruktör kommer du efterhand att fasas in mot rådgivning, konstruktion och projektledning. Inledningsvis biträder du företagets seniora projektledare med rit- och konstruktionsarbete i de större installationstäta projekten. Allt eftersom du är flygfärdig får du mer ansvar och kan självständigt driva mindre projekt.

Placeringsort är företrädesvis i Ängelholm. Det finns även möjlighet till placering på AirSons kontor i Malmö eller E.ONs kontor i Stockholm. Tjänsterna kan innehålla en hel del resor inom landet, varför körkort är en nödvändighet. I takt med erfarenhet bör du också vara beredd på en del resor utomlands.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har en MSc eller BSc, inriktning Installationsteknik (VVS) eller Energiteknik och som fick bra betyg. Vi är öppna för såväl dig som är nyexaminerad och driven som dig som redan arbetat några år med projektledning/VVS-konstruktion eller rådgivning inom energieffektivisering. Vi ser att du har goda kunskaper/stort intresse för 3D CAD och MagiCAD.

AirSon är ett växande bolag med god lönsamhet och fin utvecklingspotential. De personliga egenskaperna är väldigt viktiga för oss. Vi söker dig som gärna vill vara med på vår resa och som lockas av att arbeta med tekniskt avancerade och utmanade projekt.

Tydliga egenskaper hos dig är att du är intresserad och nyfiken, tycker om att ta ansvar samt att du är driven och självgående. Vidare är du strukturerad och tror dig ha förutsättningarna att kunna driva projekt med administrativt, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du är väldigt tekniskt intresserad. Då vi driver nationella som internationella projekt kräver vi god engelska.

Hur ansöker jag?

AirSon Engineering har tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy? 

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med en bakgrund från teknik/ingenjörsområdet. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/

Dela detta jobb

VVS alt Energiingenjör med intresse för konstruktion till AirSon Engineering

Macavoy AB