teknikjobb.se

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Tekniska avdelningen är på väg framåt och vi behöver bli fler medarbetare. Nu söker vi dig som vill bli en av medarbetarna i Driftenhetens VVS-grupp. Tillsammans med dina kollegor svarar du för drift och underhåll på Akademiska sjukhuset. 

I gruppen finns ett 20-tal kompetenta medarbetare med kunskap inom VS, ventilation, kyla och medicinska gaser. 

Ditt uppdrag

Som drifttekniker VS kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete. Via fastighetssystemet fångar du dagligen upp arbetsordrar och ger dig sedan iväg på cykel inom sjukhusområdet. Utöver att hantera de fel som uppstår arbetar du också med den årliga tillsynsplanen. Fastighetsbeståndet är av växlande ålder och du arbetar med allt från toppmoderna nybyggda fastigheter till dem med några år på nacken. Systemen inom ett sjukhus är stora och komplexa - stöter du på problem du inte kommer vidare med så finns alltid bollplank och kunskapsstöd bland dina arbetskamrater, din chef och hos våra systemförvaltare.

Dina kvalifikationer

VVS-certifikat
Några års erfarenhet av arbete inom VVS.

Din bakgrund och kompetens

Vi vänder oss till dig som är intresserad av fastighetsteknik och som trivs i en miljö där du möter både nytt och gammalt, enkelt och komplicerat. Du är nyfiken och intresserad och trivs med att möta många olika människor och yrkesgrupper. Du är en person som gillar att lösa problem, initiativtagande och självständig. 

Du har utbildning inom VVS. Vi har utrymme både för dig som är senior och erfaren och dig som är lite nyare på arbetsmarknaden, i så fall bör du ha minst något års yrkeserfarenhet. Din svenska är mycket god. Vi ser det som positivt om du har körkort för personbil. Du är van vid datorn som arbetsverktyg.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner på Region Uppsalas hemsida

Vill du veta mer?

Niklas Ekholm
Gruppchef
018-611 33 87

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 6 december.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

Om Fastighet och service

Vad är viktigt för dig?
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt. Fastighet och service Region Uppsala är en viktig del i denna. Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan, vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Välkommen att söka dig till oss. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och goda arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

VS-tekniker

Ansök nu

Dela detta jobb