teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

VS Montör till Assemblin VS

Företag Assemblin VS AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

VS Montör till Assemblin VS

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,8 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Din roll som montör

Assemblin VS är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är VS-montör inom entreprenad. Som VS-montör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering på vår filial i Västerås.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som har korta beslutsvägar. Våra stora ambitioner har resulterat i att Assemblin är med och installerar på många unika projekt.

Vi erbjuder

En trygg och seriös arbetsgivare som har sina medarbetares hälsa och säkerhet som högsta prioritet. Vi arbetar säkert eller inte alls.

Du får möjligheten att arbeta i en inkluderande arbetsplats med bra sammanhållning.

Hos oss får du möjligheten att utvecklas via interna utbildningar och unika projekt. För den som har intresset och engagemanget finns där inga begränsningar.

En arbetsplats där du som medarbetare har ansvar för ditt resultat och har stora möjligheter att påverka.

Mikael Nordström, rörläggare som arbetar på filialen i Lidköping:
”Det ena jobbet är aldrig likt det ena. Vilket gör att uppgifterna alltid känns unika och att man inte tröttnar. Känns som att man arbetar i ett litet företag, samtidigt som man vet att man har ett stort bolag i ryggen.”

Mattias Javermark, ledande montör som arbetar på filialen i Malmö:
”Om man vill så kan man. Väldigt många interna utbildningar som satsar på de anställda”.

Din bakgrund

Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Sökord: VVS-montör, VVS, montör, installation, entreprenad, VVS-certifikat, servicemontör, rörmokare, installation

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2022-01-31. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Claes Lundberg på telefon: 010-475 27 01.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Om Assemblin-koncernen
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på drygt 10 miljarder kronor och cirka 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på https://www.assemblin.com/sv/

Läs mer på assemblin.se.

Dela detta jobb

Logo
VS Montör till Assemblin VS

Assemblin VS AB