teknikjobb.se

Visstidsanställning - Industrimekaniker till Hallsta Pappersbruk

Företag Holmen
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Visstidsanställning - Industrimekaniker till Hallsta Pappersbruk

Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk
Vill du arbeta som Industrimekaniker i en verksamhet med den senaste tekniken? Då är Hallsta Pappersbruk rätt plats för dig! Just nu söker vi dig som har kunskaper inom mekaniskt underhåll. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 6 månader, med möjlighet till förlängning.

Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö, så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.

Your future challenge
Som Mekaniker på Hallsta Pappersbruk kommer Du att arbeta med reparationer av maskinutrustning, såsom växlar, lager, pumpar och övrig mekanisk produktionsutrustning, med huvudplacering vid våra pappersmaskiner. Vi har tung och avancerad mekanisk utrustning som ständig måste vara på topp. Du ingår i ett team och erbjuds ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där oplanerade driftstopp ska undvikas och felsökningstider minimeras. Arbetet utförs dagtid.

To succeed in this role
Du som söker bör ha en gymnasieutbildning med inriktning mot verkstadsteknik eller liknande. Oavsett om du har lång erfarenhet eller är nyutbildad är du intressant för oss, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att ta egna initiativ och ansvara för dina arbetsuppgifters utförande och resultat ser du som en självklarhet.

Our offer
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning inom Hallsta Pappersbruk. 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Send your application before: 2018-12-14 

Contacts 
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 263 15 elias.holmgren@holmen.com
Morgan Widlund, Gruppledare
0175 - 262 26 morgan.widlund@holmen.com
Aleksandar Srndovic, Pappers
0175 - 269 50 aleksandar.srndovic@holmenpaper.com

Välkommen med din ansökan!

I skogen växer framtiden 
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen. 

Dela detta jobb

Visstidsanställning - Industrimekaniker till Hallsta Pappersbruk

Holmen