teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

Motiveras du av att arbeta med utvecklingsfrågor? Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid? Vi på LKAB söker just nu en projektchef till vår sektion Process- och produktutveckling.


Vi har en målsättning att skapa fossilfri produktion med minimalt CO2 utsläpp vid produktion av högförädlade järnmalmsprodukter. Vår sektion Process- och produktutveckling driver utvecklingen av framtidens förädlingsprocesser och produktkoncept.


Vårt arbete är att utveckla hela processkedjan och det gör vi bland annat i olika samverkansprojekt inom företaget och tillsammans med både universitet och andra svenska och europeiska samarbetspartner.

Om tjänsten

Vi söker just nu dig som vill arbeta som projektchef hos oss. Du kommer att mötas av många spännande och utmanande projekt som är en del av LKAB:s utvecklingsprogram ”Förädling 5.0”. Du kommer främst att leda vårt delprogram Vatten. Det är ett utvecklingsprogram där vår vattenanvändning i produktionen som påverkar våra miljövillkor, produktkvalitet och driftsäkra anläggningar innefattas.


I rollen som projektchef är din huvudsakliga uppgift att leda utvecklingsprojekt med flera medarbetare både från den egna avdelningen och med andra LKAB resurser. Från tid till annan deltar även externa parter som institut och universitet i projekten.


I rollen kommer du ha kontinuerlig dialog och rapportering till din sektionschef samt till styrgruppen för utvecklingsprogrammet. I ansvaret ingår budget och kostnadsuppföljning samt samordningsansvar för arbetsmiljö vid till exempel körning av pilotanläggningar inne på LKAB:s område.


Tjänsten är stationerad i Kiruna. Att arbeta åt LKAB innebär att du har nära till vår storslagna natur och ett behagligt pendlingsavstånd till både arbetet och friluftslivet.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med utvecklingsfrågor inom industri. Vårt arbetsområde spänner över ett brett spektrum varför du är intressant för oss om du har en utbildning med inriktning mot energiteknik, processmineralogi, geologi, kemi, mineralteknik eller annan relevant inriktning. Vi värdesätter även om du har erfarenhet av att arbeta med metodutveckling och kvalitetssäkring.


Vi letar efter dig som är en ledare och en god förebild för projektgruppen. Du är en öppen, ärlig, kommunikativ- och samarbetsinriktad partner mot våra kunder, kollegor och samarbetspartners.


Att vara flexibel och arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter är något som sporrar dig och får dig att utvecklas. Frihet under ansvar är något du trivs med, då du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga driva ditt arbete framåt, även om du möter motgångar.


Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Känner du igen dig? Sök redan idag!

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

• Har vi väckt ditt intresse för att arbeta hos oss på LKAB? Vi hoppas det!
Varmt välkommen med din ansökan senast 24:e november 2019.

• För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef Mikael Stålnacke 070–3421346


Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980–72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980–72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980–71050

Om företaget
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid? Vi på LKAB söker just nu en Projektchef till Kiruna!

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb