teknikjobb.se

Logo

Vill du sommarjobba som koordinator i centrala Göteborg?

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-12

Ansök nu

Vill du sommarjobba som koordinator i centrala Göteborg?

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som är en vass administratör eller koordinator som är ute efter ett riktigt roligt och stimulerande sommarjobb. Har du jobbat i en koordinerande roll med många kontaktytor där fokus ligger på service och administrativa uppgifter kommer du garanterat trivas i rollen som service koordinator ute hos vår kund som sitter i superfina lokaler beläget i centrala Göteborg.

Detta är ett sommarjobb om 100% som sträcker sig mellan från 1 juni till 31 augusti. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta hela denna perioden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån teknikbranschen. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med en varierande arbetsdag och gillar att arbeta administrativt och stötta dina kollegor.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom administration och koordinering. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en riktigt trevlig arbetsplats med goa kollegor och härlig atmosfär. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Vill du sommarjobba som koordinator i centrala Göteborg?

Jurek Bemanning