teknikjobb.se

Logo

Nobel Biocare

Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag med en global verksamhet i bland annat Europa, Asien och USA. Här finner du en arbetsplats som söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag och som tror på kraften hos ett starkt team som backar upp varandra i med och motgång. Nobel Biocare har cirka 2 500 anställda och 34 direktförsäljningsorganisationer över hela världen.

Gillar du kvalitetsarbete, problemlösning samt besitter ledarskapserfarenhet? Nobel Biocare söker nu en Quality Control manager med ett tryggt ledarskap till gruppen inom kvalitetskontroll. Här leder du gruppen och arbetet framåt med främsta kvalitet i sikte.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av Axö Consulting men du kommer att anställas direkt hos Nobel Biocare.

Nobel Biocare erbjuder

Nobel Biocare är en attraktiv arbetsgivare för dig som trivs i en inspirerande och modern arbetsmiljö. Här ges du möjlighet att få arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt som förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling. Det råder god sammanhållning inom bolaget och kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd kan du därför förvänta dig ett fritt och ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och gemenskap.

Arbetsbeskrivning

Rollen som Quality Control Manager innebär att du är avdelningschef inom kvalitetskontroll och har  fullt ledarskap för avdelningen och innefattar att coacha, leda och utveckla medarbetarna. Du har löne- och utvecklingssamtal samt hjälper medarbetarna till effektivt arbete och egen utveckling. Du ansvarar och säkerställer att processen kring frisläppning av produkt samt kvalitetsinspektionen för inkommande produkter utförs på ett effektivt sätt och enligt kraven i kvalitetsledningssystemet. Du deltar i arbetet och övervakar implementering och utveckling av QMS enligt gällande FDA-reglering, ISO 13485-standarden. Du medverkar i revisioner, undersöker avvikelser och genomför korrigerande åtgärder.

Ansvaret omfattar också uppföljning av budget och uppsatta mål.

I rollen som Quality Control Manager arbetar du även kontinuerligt med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde samt att följa upp KPI:er och kommunicera dessa till teamet och ledningsgruppen. Du rapporterar till Head of Quality Management och ingår i kvalitetsledningsgruppen.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har några års erfarenhet av en arbetsledande roll. Vi ser att du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Vi vill att du på ett framgångsrikt sätt har utvecklat både människor, processer och arbetssätt. Att du hanterar Svenska och Engelska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet. Erfarenhet av kvalitetskontroller, mätteknik och validering efterfrågas.

Information om ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angelica Gunnarsson, AxÖ Consulting, på telefonnummer 076-636 61 75. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Nobel Biocare

Nobel Biocare is a world leader in the field of innovative implant-based dental restorations from single tooth to fully edentulous indications. Nobel Biocare offer dental implant systems Individualized prosthetics and CAD/CAM systems Treatment planning Guided Surgery solutions Biomaterials. Our goal is to empower dental professionals to give quality of life back to their patients. This philosophy is built on over 60 years of continuous innovation, all stemming from Per-Ingvar Brånemark’s ground breaking discovery of osseointegration in 1952. Since then, we’ve helped our customers treat millions of patients.

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Karlskoga
Referensnummer    2018/256

Kontakt    
Angelica Gunnarsson, 0766366175

Sista ansökningsdag    2018-12-16

Vill du jobba som Quality Control Manager hos Nobel Biocare?

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb