teknikjobb.se

_53A8168_Retusch (1).jpg

Grännäs
Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Vi producerar lägenheter med trästommar och bidrar därmed till en långsiktig hållbar utveckling för vårt samhälle.


Dina arbetsuppgifter:
I din roll som med Elektriker på Grännäs Trähus AB kommer du framför allt att arbeta med elinstallationer i våra lägenhetsvolymer som tillverkas i en industriell miljö. Din arbetsinsats handlar om att så noggrant som möjligt genomföra installationer enligt ritningar och enligt det arbetssätt som finns i industriell produktion enligt vårt egenkontrollprogram.

Din profil:
Vi söker dig som har gymnasial el-utbildning och är
ECY-certifierad elektriker med några års erfarenhet från yrket.

Att du behärskar svenska väl i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Produktionen av våra modulhus efterliknar arbetet på en taktad lina inom den tillverkande industrin, med olika stationer med redan förutbestämda arbetsmoment. Därför är det välkommet om du även har erfarenhet av denna typ av arbetssätt och har kunskaper inom LEAN.

Du som söker dig till Grännäs Trähus AB är en prestigelös person med sinne för installation, kvalité och noggrannhet. Som en del i detta team har du stor möjlighet till inflytande och påverkan. Du har stor känsla och förståelse för det hantverk som arbetet som elektriker innebär. Vill du vara med i denna spännande resa i hur man bygger framtidens hus? Ansök då redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

Vill du jobba som elektriker på Grännäs Trähus AB?

Ort
Utgår

2021-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb