teknikjobb.se

Logga

Vill du jobba på Vedum under vår och sommarperioden?

Ort
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Vill du jobba på Vedum under vår och sommarperioden?

Ålder är visserligen ingen garanti för visdom, men vi vågar ändå påstå att vår långa erfarenhet gjort oss klokare. Vi har exempelvis lärt oss att vi ständigt måste utveckla nya lösningar för att leva upp till samtidens krav. Idag är vårt utvecklings- och kvalitetsarbete knutit till rutiner, program och certifieringar, men den starka viljan att tänka nytt har funnits i företaget sedan det grundades av snickaren Viktor Lindberg 1919. I dag är vi 460 anställda. Omsättning 2017 var 740 Mkr.  Det gör oss till Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag. Men framför allt är vi ett företag som använder vår långa erfarenhet för att utveckla nya idéer.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt team under perioden juni - augusti i vår tillverkning av inredningar för kök, bad, tvättstugor samt övrig förvaring.  

Några av våra medarbetare kommer vara föräldralediga under våren eller i anslutning till sin semesterperiod och det kan därför även vara aktuellt med något längre anställningar. Tjänsterna finns på flera avdelningar inom vår produktion.

För att jobba hos oss vill vi att du fyllt 18 år första anställningsdagen. 

Din Profil
Arbetet ställer krav på noggrannhet och ordningssinne samt din förmåga att, utifrån tillverkningsorder, självständigt samt i grupp kunna planera ditt arbete. Rotation är också ett sätt vi använder för att uppnå en god arbetsmiljö och utöka vår kompetens.

Tjänsterna 
Anställningarna avser heltid med placering i Vedum och är tidsbegränsade.

Följande perioder söker vi medarbetare till:

-Semesterperioden juni-augusti, med uppehåll v 28-31 eller 29-30 (beroende på avdelning) då vi håller stängt. Om du avslutar din gymnasieutbildning eller annan utbildning i början av juni så ange första möjliga tillträdesdag i din ansökan. Tidigt skift. 

-Vikariat under perioden 180403-180930. Tidigt skift.

-Vikariat under perioden snarast - 180930. Tidigt skift.

-Vikariat 6 månader med tillträde snarast. Sent skift. 

Arbetstider för tjänsterna, 
Tidigt skift: 06.00 - 14.30 mån-fre
Sent skift: mån - ons 14.24-23.24, tor 14.12-23.12 och skiftledig fre.

Vi önskar att du i din ansökan meddelar oss vilka tidsperioder som du finns tillgänglig samt vilka arbetstider som är intressanta för din del.

Vårt kollektivavtal 
Träindustriavtalet; Trä- och möbelföretagen - Grafiska skogs- och träfacket.

Vill du veta mer 
Då är du varmt välkommen med frågor till personalkoordinator Malin Kullander, tel. 0512-577 17.

Ansökan 
Tjänsterna är öppna att söka till och med den 30 april. Vi tillämpar fortlöpande urval så tjänsterna kan kommer att bli tillsatta innan detta datum.

Om din ansökan, som vi tar emot direkt här via vår hemsida, innehåller bifogade filer ber vi dig att spara dem i följande format: Adobe PDF eller Microsoft Word. 

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina personuppgifter 
I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed. 

Dela detta jobb

Logga
Vill du jobba på Vedum under vår och sommarperioden?

Vedum Kök & Bad AB