teknikjobb.se

Vill du förvalta fastigheter i Gamla Linköping?

Ansök nu

Vill du förvalta fastigheter i Gamla Linköping?

Kulturfastigheter i Linköping AB äger i dagsläget ett nittiotal byggnader i Gamla Linköping, det kommunala naturreservatet Vallaskogen, Valla fritidsområde, Lambohofs säteri, Krogen Amerika, Stenhusgården på Storgatan och en mindre fastighet på Hunnebergsgatan. Bolagets verksamhet består i att äga, bevara och utveckla kulturhistoriskt intressanta byggnader och miljöer i Linköpings kommun. Kulturfastigheter ingår i koncernen Stångåstaden.

Nu finns möjlighet i att bli en del av att bevara och utveckla kulturhistoriskt värdefulla byggnader i Linköpings kommun! Kulturfastigheter letar nu efter en fastighetsförvaltare som ser fram emot att bidra till att utveckla Linköpings kulturarv med ett starkt engagemang.

Din roll
Vi söker dig som vill arbeta med förvaltning av hus i K-märkta miljöer i en bred roll som är både strategisk och operativ. Tjänsten innebär övergripande ansvar för budget, ekonomisk uppföljning, hyresförhandlingar med lokalkunder, kontraktsteckningar och avtal. Du blir Kulturfastigheters ansikte utåt mot lokal- och bostadskunder samt samarbetspartners och har tät kontakt med bolagets största hyresgäst Friluftsmuseet Gamla Linköping.

I tjänsten ingår att vara delaktig i planeringen av underhållsarbete, upphandling av och kontakt med entreprenörer. Till din hjälp finns ett flertal specialistfunktioner inom Stångåstaden.

Du får stort eget utrymme och rapporterar till VD som har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och av arbete på Stångåstaden.

Sammanfattningsvis kan du se fram emot en varierad tjänst där du får möjlighet att bidra till ett viktigt kulturellt mervärde.

Vem du är
Vi söker dig som har en eftergymnasial fastighetsutbildning och flera års erfarenhet av förvaltning av fastigheter. För tjänsten krävs även erfarenhet av budgetarbete, kostnadsuppföljningar och fastighetsadministration. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort och egen bil krävs för tjänsten liksom god datorvana. Tidigare erfarenhet av lokalkunder är meriterande.

Som person är du engagerad, prestigelös och kommunikativ. För att bli framgångsrik i rollen är det avgörande att du har ett genuint intresse för att bevara och utveckla gamla byggnader. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och drivs av en vilja att utvecklas och lära dig nytt.

För att trivas på Kulturfastigheter behöver du tycka om stort eget ansvar, korta beslutsvägar och uppskatta ett självständigt arbete.

Vi erbjuder dig
Hos Kulturfastigheter får du möjlighet att växa i ett litet företag i en stor koncern med stark ekonomi och ett långsiktigt tänk som ger dig resurserna att göra skillnad på riktigt. Du får även en chef som är tydlig och tillgänglig samt sätter mål och ger sina medarbetare frihet och visar tillit.

Stångåstaden värnar om balansen i livet och arbetslivet och leds i arbetet av sina värderingar – trygga, professionella och aktiva. Koncernen har under de senaste åren utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser bland medelstora företag, där kulturen präglas av engagemang, öppenhet och inflytande. Här får du vara med och påverka och bli del av en härlig gemenskap och en stark drivkraft att nå visionen – ett steg före.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Kulturfastigheter med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karina Andersson på 073-023 22 18 alternativt karina.andersson@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Om denna position

Arbetsgivare

     Kulturfastigheter i Linköping AB

 

     LINKÖPING

Hemsida

     livet.stangastaden.se/

Arbetsplats

     Linköping

Titel

     Fastighetsförvaltare

Sektor

     Offentlig

Anställningsform

     Tillsvidare

Antal tjänster

     1

Dela detta jobb

Vill du förvalta fastigheter i Gamla Linköping?

Fasticon AB