teknikjobb.se

Logo

Vill du bli elkraftsmontör i Småland?

Företag Infratek AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-12

Ansök nu

Vill du bli elkraftsmontör i Småland?

Infratek er en del av VINCI Energies – et nettverk av 70 000 dedikerte kollegaer verden over. Sammen jobber vi for å gjøre strømforsyning sikrere og mer effektivt – fra design til vedlikehold og drift. www.infratek.no www.vinci-energies.com  

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Finnes: kvalificerat och omväxlande arbete.

Vi söker dig som vill intensivutbildas till elkraftsmontör. PS. En anställning ingår

Vill utbilda dig till elkraftsmontör och samtidigt vara anställd? Har du kompetens inom el, till exempel genom elprogram på gymnasiet eller annan relevant teknisk bakgrund? Har du dessutom några års relevant erfarenhet ser vi det som en styrka.

Känner du igen dig? Sök då till vårt Futuretekprogram där vi handplockar ett antal talanger.

Du som blir antagen anställs hos oss och kommer under det första halvåret att varva arbete med utbildning. Vi tror på att ge medarbetare goda förutsättningar att lyckas. Hos oss jobbar människor med olika bakgrunder och åldrar – vi tror på att mångfald berikar.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Infratek är en kollega alltid nära. Arbetsmiljön präglas av hjälpsamhet, eget ansvar och omväxling. Vi har stort fokus på din arbetsmiljö och villkor som gör att våra anställda trivs och utvecklas.

Rollen Som montör utgår du ofta från hemmet. Det område du arbetar inom kan vara både nära och längre bort. Resor och övernattningar förekommer beroende på inriktning servicemontör eller projektmontör.

Var? Just nu söker vi kandidater i Mellersta och Södra Sverige.

Har du frågor? Mejla gärna vår HR-chef, Linda Pettersson på linda.pettersson@infratek.se

Dela detta jobb

Logo
Vill du bli elkraftsmontör i Småland?

Infratek AB