teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

VILL DU ARBETA SOM SEMESTERVIKARIE PÅ SPARBANKEN SKÅNE?

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

VILL DU ARBETA SOM SEMESTERVIKARIE PÅ SPARBANKEN SKÅNE?

Ja! Vi är ju en av Sveriges bästa arbetsplatser! Om du är student och vill kombinera dina studier med extrajobb och trivs med att jobba i mötet med kund – Då är jobbet som semestervikarie hos oss på Sparbanken Skåne perfekt för dig.

Som semestervikarie arbetar du som Kundvärd på något av våra bankkontor eller på kundcenter där du hjälper våra kunder med olika typer av ärenden i kundtjänst. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att erbjuda bankens produkter samt att boka in kunder till möten med våra rådgivare. Vi har även ett par platser för administrativt arbete på våra interna enheter, som är back-office till kontoren. 

Vi söker dig som är nyfiken på hur det är att arbeta i bank. Kanske ser du bankarbete som ett framtida jobb för dig? I så fall är detta en mycket bra möjlighet för att dig att knyta värdefulla kontakter för framtiden samtidigt som du får en extra inkomst vid sidan av dina studier.

Som person är du positiv, noggrann och trivs i mötet med människor. Du har erfarenhet av att arbeta med service och minst 1år kvar av dina studier vid universitet eller högskola. Det är meriterande om du studerar ekonomi med inriktning mot bank och finans och vi ser helst att du studerar någonstans i vårt verksamhetsområde. 

Dina personliga egenskaper är viktiga. Vi söker engagerade medarbetare som speglar vårt samhälle och delar bankens värderingar – Ta initiativ, Var öppen, Vinn förtroende

Semestervikariaten är mellan 8-10 veckor och det är viktigt att du kan arbeta alla dessa veckor på sommaren. Utöver arbete på sommaren vill vi att du har möjlighet att komma in och arbeta extra under terminerna. Vi ser till att du får en ordentlig upplärning så att du känner dig trygg i ditt arbete här hos oss. 

I denna rekryteringsprocess använder vi oss av personprofilstester. Drogtester kan förekomma. 

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten genom att skicka ett CV och personligt brev. Motivera i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med. Vi vill ha din ansökan senast den 22 januari och urvalsprocess påbörjas efter detta datum. 

Har du några frågor? Kontakta Maria Heijdenberg HR, telefon 046 – 37 18 47. 

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work® och vi är utsedda till att vara Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se 

Dela detta jobb

logo
VILL DU ARBETA SOM SEMESTERVIKARIE PÅ SPARBANKEN SKÅNE?

Workspace Recruit